Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis, atac violent la unele partide: Atrag ca un magnet penalii!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, atac violent la unele partide: Atrag ca un magnet penalii!

Presedintele Klaus Iohannis a precizat marti ca nu va recomanda un anumit partid in campania electorala pentru alegerile parlamentare, dar a subliniat ca se va implica in. continuă pe Antena3

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. in Europa servitorii sunt tratati politicos si batuti pe spate

Victor Ponta i-a criticat vehement pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca.

Imagini inedite cu Klaus IOHANNIS in timp ce ia masa la CANTINA angajatilor de la Centrala Nucleara de la Cernavoda: Presedintele este din ce in ce mai activ in spatiul public (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat luni o vizita la Centrala Nucleara de la Cernavoda pentru a avea discutii cu conducerea Nuclearelectrica si cea de la CNE Cernavoda, dar si cu angajatii. Seful.

Klaus Iohannis, despre intrarea in lupta a lui Ciolos: Este un pas bun aceasta platforma, dar este nevoie si de alti pasi. Mitingul de sustinere este foarte bun

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca platforma lansata de premierul Dacian Ciolos este un pas foarte bun, insa este nevoie de mult mai mutl de atat. Seful statului a spus ca Guvernul care se va forma dupa alegeri va fi unul politic. Totodata, Iohannis a apreciat mitingul de sustinere a alui Ciolos pe care il va organiza PNL.

Klaus Iohannis: Platforma lui Dacian Ciolos este foarte buna. Dupa alegeri vom avea un premier politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut marti o serie de comentarii cu privire la platforma lansata de premierul Dacian Ciolos. Seful statului sustine ca Platforma 100 este una care contine principii.

Klaus Iohannis: Premierul Dacian Ciolos, impreuna cu ministrul Raluca Pruna, trebuie sa analizeze decizia deputatilor de a adopta motiunea simpla pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, despre adoptarea motiunii simple pe Justitie in Camera Deputatilor, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa faca o analiza, impreuna cu ministrul Raluca Pruna.

Klaus Iohannis, reactie dupa votarea legii conversiei creditelor in franci elvetieni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca va analiza impreuna cu partile implicate proiectele de lege privind conversia creditelor in franci elvetieni si eliminarea a 102 taxe iar apoi va face.

Klaus Iohannis, reactie violenta la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu: Ne-am lamurit cu acest individ

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, referindu-se la apelul lui Calin Popescu Tariceanu catre parlamentari sa nu se mai pronunte asupra niciunei cereri a DNA de ridicare a imunitatii pana la.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: E bine sa ne ghideze in viata politica

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: Banuiesc ca Dacian Ciolos doreste sa arate ca este dispus sa mearga mai departe. Pe ce pozitie? Asta depinde in primul rand de alegator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Klaus Iohannis, mesaj dupa aparitia platformei lui Dacian Ciolos: Este nevoie si de alti pasi!

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca platforma prezentata de premierul Dacian Ciolos este foarte buna si ca, probabil, acesta doreste sa mearga mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )