Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis ataca majoritatea PSD-ALDE in Parlament: Romanii vor oameni politici cinstiti

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis ataca majoritatea PSD-ALDE in Parlament: Romanii vor oameni politici cinstiti

Parlamentul se reuneste astazi intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care vor participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si Majestatea Sa,. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis ataca majoritatea PSD-ALDE in Parlament: Ascultati vocea romanilor, recuplati-va la interesele nationale

Parlamentul se reuneste astazi intr-o sedinta solemna consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, la care vor participa presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si Majestatea Sa,.

Ce a aparut miercuri seara pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs, miercuri, in Parlament in care a criticat coalitia de guvernare PSD-ALDE si a facut un apel la parlamentari sa nu mai faca rau societatii.

Iohannis, critici pentru PSD-ALDE in plenul Parlamentului: Romanii vor lideri politici cinstiti. Nu faceti rau societatii, mergand mai departe cu modificarile Legilor Justitiei si Codurilor Penale (VIDEO)

Prezent la sedinta solemna din Parlament dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri, presedintele Klaus Iohannis a tinut un discurs extrem de dur la adresa clasei politice actuale. Azi, intrebarea la.

Klaus Iohannis, dupa ce UE a aprobat acordul de Brexit: Am obtinut pentru romanii garantarea tuturor drepturilor, cat si clarificarea exacta in declaratie ca nu vor fi introduse vize pe viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a salutat semnarea acordului de Brexit intre Uniunea Europeana si Marea Britanie aratand ca documentele agreate au un rol extrem de important pentru a stabili felul in care va decurge.

VIDEO Dupa discursul din Parlament, Klaus Iohannis a fost ignorat total de liderii Coalitiei si membrii Guvernului

Reprezentantii puterii l-au evitat miercuri pe presedintele Klaus Iohannis la sedinta solemna din Parlament. Desi la prezidiul Parlamentului s-au aflat atat presedintii celor doua Camere, cat si intreaga echipa guvernamentala, niciun membru al Coalitiei PSD-ALDE, cu exceptia ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, nu l-a salutat la finalul sedintei, asa cum cere protocolul oficial la astfel de evenimente.

Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie. Anuntul facut de Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut primele declaratii dupa semnarea acordului privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Am finalizat discutiile intr-un timp record. Consiliul in.

TRANSPORTATORII CATRE PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Cerem revocarea urgenta a ministrului demisionar Lucian Sova

Ministrul Transporturilor va semna pe 1 decembrie ordinul de liberalizare a transportului interjudetean de persoane Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) cere, printr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Klaus Iohannis, inlaturarea definitiva a ministrului demisionar, Lucian Sova, de la Ministerul Transporturilor. Toti transportatorii rutieri ii cer sefului statului sa nu se razbune pe acest sector de activitate si pe toti romanii care au avut de suferit din cauza ministrului Lucian Sova, prelungindu-le tuturor agonia.

Sinteza zilei. Imaginile cu Klaus Iohannis care te vor lasa mut

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, imagini halucinante cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron care il asteapta in strada pe Klaus Iohannis. Stire in curs de.

Klaus Iohannis si Emmanuel Macron vor semna, marti, la Paris, o Declaratie politica privind Parteneriatul strategic dintre cele doua tari

Presedintii Klaus Iohannis si Emmanuel Macron vor semna, marti, la Paris, o Declaratie politica privind Parteneriatul strategic dintre cele doua tari. Parteneriatul strategic dintre Romania si Franta a fost lansat in anul 2008 si a avut o foaie de parcurs pana in 2017.

TRAIAN BASESCU: Klaus Iohannis, favorit pentru al doilea mandat de presedinte

Fostul presedinte al tarii, actualul senator Traian Basescu sustine ca in cursa pentru prezidentialele care vor avea loc in toamna anului viitor, dreapta politica romaneasca trebuie sa aiba un singur candidat - Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )