Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis a atacat la CCR legea prin care este interzisa organizarea unui referendum in ziua alegerilor europarlamentare

B1 B1,
Klaus Iohannis a atacat la CCR legea prin care este interzisa organizarea unui referendum in ziua alegerilor europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, joi, la Curtea Constitutionala Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative in materie electorala, care vizeaza si alegerile pentru Parlamentul European,. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis, atac la adresa CNA: Cenzura este inacceptabila

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, considera ca decizia adoptatade catre Consiliul National al Audiovizualului de a suspenda temporar emisia unui post de televiziune este fundamentata pe criterii.

PSD il someaza public pe presedintele Klaus Iohannis: E dator sa dea o explicatie rezonabila cetatenilor

PSD il someaza public pe presedintele Klaus Iohannis. Iohannis este dator sa dea o explicatie rezonabila cetatenilor privind blocajele sistematice din ultima perioada! Activitatea guvernamentala si inter.

KlausIohannis sesizeaza CCR in cazul legii referitoare la alegerile pentru Parlamentul European

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative in materie electorala, care.

Klaus Iohannis ii respinge pentru a treia oara pe Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici: Documentatia depusa este incompleta

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis joi prim-ministrului Viorica Dancila o noua scrisoare prin intermediul careia o anunta pe aceasta ca respinge pentru a treia oara propunerile pentru Ministerul.

Augustin Lazar vine cu noi precizari n legatura cu clasarea unui dosar care l viza pe Klaus Iohannis

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca un alt procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia a dat solutia de clasare intr-un dosar care il viza pe presedintele Klaus Iohanis, iar el doar a semnat adresa prin care se comunica decizia reclamantului.

Klaus Iohannis, de Ziua Culturii Nationale: Din pacate, Romania se distinge prin cea mai redusa rata europeana de achizitie si lectura de carte (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent, marti, la sesiunea festiva a Academiei Romane dedicata Zilei Culturii Nationale. in discursul pe care l-a sustinuit pe scena Ateneului Roman, seful statului a.

IN SCANDALUL APLICARII RECURSULUI COMPENSATORIU Klaus Iohannis asteapta solutii de la Guvern

Recursul compensatoriu, masura prin care anul trecut au iesit din inchisori aproape 11. 000 de detinuti, carora le-au fost reduse pedepsele din cauza executarii lor in conditii improprii de detentie, s-a dovedit a fi un instrument juridic cu efecte devastatoare pentru societatea romaneasca. Multi dintre infractorii eliberati inainte de termen au recidivat, iar 188 dintre acestia au savarsit noi fapte violente: omoruri, talharii, violuri, vatamari corporale grave, etc.

Klaus Iohannis refuza, asa cum a anuntat, propunerile pentru Dezvoltare si Transporturi, Olguta Vasilescu si Mircea Draghici: Documentatia care nsoteste propunerea este incompleta, lipseste cazierul judiciar

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi o scrisoare premierului Viorica Dancila in care o informeaza ca in continuare, propunerile de numire in functia de membru al Guvernului a Liei Olguta Vasilescu si Mircea Draghici nu fac dovada indeplinirii tuturor conditiilor de legalitate, astfel incat sa li se poata da curs.

Klaus Iohannis raspunde PSD: Guvernul este INCAPABIL sa conceapa BUGETUL pentru 2019

Klaus Iohannis reactioneaza dur dupa ce ministrul pentru Mediul de Afaceri, Stefan- Radu Oprea, a declarat ca bugetul pe anul 2019 nu este gata din cauza lipsei avizului CSAT. Presedintele arata ca au fost.

Klaus Iohannis, MESAJ FERM pentru Guvern cu privire la RECURSUL COMPENSATORIU: Sa faca o analiza profunda si sa vina cu solutii. Siguranta cetateanului roman nu este negociabila (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut miercuri Guvernului sa gaseasca rapid solutii de corectare a legislatiei in contextul in care foarte multi detinuti periculosi au fost eliberati in ultima vreme din.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )