Libnet.ro
UNICEF

12:15

Klaus Iohannis: Autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, ca autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate, iar in cazul in care. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Starea de alerta trebuie prelungita (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a afirmat marti seara ca ar trebui ca starea de alerta sa se prelungeaca pentru o perioada de 30 de zile, avand in vedere evolutia epidemiei de.

Klaus Iohannis: Starea de alerta trebuie prelungita. Nu este nevoie acum de stare de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca nu este necesara declararea starii de urgenta, dar starea de alerta trebuie prelungita.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat. Cand va deveni masca obligatorie si pe strada

In conditiile cresterii numarului de noi infectari, Klaus Iohannis a vorbit astazi despre noile restrictii ce se vor lua. Printre acestea a vorbit si despre obligativitatea purtarii pstilor pe strada. Aceasta nou conferinta vine pe fondul cresterii numarului de infectii si la nivelul Capitalei. Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat in conferinta de presa, din .

KLAUS IOHANNIS: Ne aflam intr-o perioada de raspandire galopanta a virusului

Klaus Iohannis a sustinut azi o conferinta de presa cu privire la cresterea alarmanta a cazurilor de infectari cu SARS-CoV-2.

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Presedintia germana a Consiliului UE in centrul procesului de consolidare a UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia celei de-a XXIII-a sesiuni a Comisiei guvernamentale romano-germane pentru problematica etnicilor germani din Romania.

Klaus Iohannis: Nu este nevoie acum de stare de urgenta. Ce a spus presedintele despre impactul economic al lockdown-ului (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, Guvernul a putut sa ia masurile care se impun pentru gestionarea pandemiei, astfel ca, acum, nu este nevoie de stare de.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: in sfarsit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dur dupa ultimele declaratii facute de Klaus Iohannis in conferinta de presa de marti seara.

Klaus Iohannis, despre sprijinul SUA pentru proiectele de infrastructura: Cred ca saptamana viitoare vom face noi pasi in directia realizarii acestora (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre proiectele de infrastructura realizate cu sprijinul Statelor Unite ale Americii SUA), mentionand ca este posibil ca sa.

Klaus Iohannis: Niciun expert nu mi-a spus ca in martie va fi mai bine decat in decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a pledat din nou marti pentru organizarea alegerilor parlamentare in 6 decembrie si a argumentat ca niciunul dintre expertii cu care s-a consultat nu i-a spus ca Romania va avea o situatie mai buna din punct de vedere al epidemiei de coronavirus in luna martie fata de finalul acestui an.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )