Libnet.ro
UNICEF

08:45

Klaus Iohannis: Starea de alerta trebuie prelungita (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Starea de alerta trebuie prelungita (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a afirmat marti seara ca ar trebui ca starea de alerta sa se prelungeaca pentru o perioada de 30 de zile, avand in vedere evolutia epidemiei de. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Starea de alerta trebuie prelungita. Nu este nevoie acum de stare de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca nu este necesara declararea starii de urgenta, dar starea de alerta trebuie prelungita.

Klaus Iohannis va sustine marti seara o conferinta de presa

Presedintele Klaus Iohannis, va sustine marti, incepand de la ora 19:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis va primi premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis va primi premiul la Domul din Magdeburg, Germania, pentru onorarea maril.

Avertismentul lui Iohannis: Daca ajungem in situatia sa nu mai fie suficiente masurile din starea de alerta, atunci se impune starea de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti seara, ca nu se imone instituirea starii de urgenta, intrucat sunt masuri care se pot lua in baza legii care a instituit starea de alerta. Seful statului considera ca, daca se vor impune noi restrictii care nu pot fi luate pe durata starii de alerta, va fi declarata stare de urgenta, dar cel mai probabil nu la nivel national. intrebat daca Romania asi mai permite oprirea economiei, Iohannis a precizat.

Klaus Iohannis: Autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, ca autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate, iar in cazul in care.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

Klaus Iohannis: Nu este nevoie acum de stare de urgenta. Ce a spus presedintele despre impactul economic al lockdown-ului (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, Guvernul a putut sa ia masurile care se impun pentru gestionarea pandemiei, astfel ca, acum, nu este nevoie de stare de.

Klaus Iohannis, despre sprijinul SUA pentru proiectele de infrastructura: Cred ca saptamana viitoare vom face noi pasi in directia realizarii acestora (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre proiectele de infrastructura realizate cu sprijinul Statelor Unite ale Americii SUA), mentionand ca este posibil ca sa.

Klaus Iohannis, despre purtarea mastii in spatiile publice deschise: Este o recomandare pe care o fac (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca recomanda portul mastii de protectie in spatiile publice deschise pentru prevenirea raspandirii pandemiei de.

Klaus Iohannis: Ne confruntam cu o transmitere accentuata in Capitala si in multe judete. in spatele statisticilor seci se afla familii indurerate. Fac apel la cetateni sa fie prudenti si sa respecte cu strictete regulile! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa marti, in care a vorbit despre evolutia epidemiei de COVID-19si a facut un nou apel la respectarea regulilor de protectie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )