Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis: Avem absoluta nevoie de fonduri consistente, substantiale

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Avem absoluta nevoie de fonduri consistente, substantiale

Klaus Iohannis a avut mai multe randuri de negocieri cu liderii Uniunii Europene in care a trecut in. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, despre bugetul UE pentru relansarea economica :Sunt optimist ca pentru Romania, sumele vor fi consistente

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri la Bruxelles, inainte de sedinta Consiliului European, ca negocierile pentru pachetul de relansare economica care incep azi se anunta dificile, scrie g4media. ro.

Klaus Iohannis, negocieri la sange la Consiliul European: Vrem sume consistente pentru Romania dupa criza COVID

Klaus Iohannis a anuntat negocieri la sange in Consiliul European. Presedintele a declarat ca se vede un scenariu pozitiv si va cere pentru tara noastra sume consistente de bani.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE SUMMIT-UL UE: Toate tarile isi doresc sa ajunga la un acord comun, dar mai este mult de negociat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca liderii celor 27 de tari membre ale Uniunii Europene isi doresc un acord cu privire la planul de relansare economica post-coronavirus, dar mai este mult de negociat pentru ca sunt teme foarte complicate, conform Agerpres.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE SUMMIT-UL UE: Toate tarile isi doresc sa ajunga la un acord, dar mai este mult de negociat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca liderii celor 27 de tari membre ale Uniunii Europene isi doresc un acord cu privire la planul de relansare economica post-coronavirus, dar mai este mult de negociat pentru ca sunt teme foarte complicate, conform Agerpres.

Klaus Iohannis a promulgat chiar acum legea. Totul este oficial

Sambata, presedintele Klaus Iohannus a promulgat legea privind carantina si izolarea, anunta Administratia Prezidentiala. Astfel, seful statului se afla la Bruxelles, unde participa la Consiliul European, pentru negocierea planului de relansare a economiei UE. Klaus Iohannis a promulgat chiar acum legea Astazi, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind instituirea unor masuri .

Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Astazi este un moment important pentru tarile din Uniunea Euopeana, avand in vedere ca are loc Summitului UE de la Bruxelles, eveniment la care se vor discuta, pe langa problemele curente, si modalitatile de ajutor pentru tarile afectate de criza epidemioligica, printre care si Romania. Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus .

Ultima ora! Klaus Iohannis a eliberat din functie o judecatoare super cunoscut. Acum trebuie sa iasa la pensie

Inca un judecator de rasunet a fost eliberat, luni dupa-amiaza, din functie de Klaus Iohannis. Presedintele a semnat decretul prin care judecatoarea Mot, de la Curtea de Apel din Craiova va iesi la pensie.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei: Ati transformat zborul si apararea spatiului aerian, intr-o adevarata profesiune de credinta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Seful statului a aratat ca economia si apararea spatiului aerian al tarii sunt datorate si.

ULTIMA ORA. Klaus Iohannis, anunt important pentru romani

Klaus Iohannis a anuntat astazi ca este moderat optimist in privinta incheierii unui acord privind planul european de relansare economica, dar ca va urma o noua noapte de negocieri. Presedintele spune ca se discuta foarte intens despre conditiile de acordare a sumelor.

Klaus Iohannis, moderat optimist pentru un acord la summitul UE: Continuam cu a treia zi si, cu siguranta, si cu a treia noapte de negocieri

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat duminica moderat optimist in privinta sanselor ca liderii Uniunii Europene, reuniti in summit la Bruxelles, sa ajunga la un acord asupra planului de relansare post-coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )