Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei: Ati transformat zborul si apararea spatiului aerian, intr-o adevarata profesiune de credinta

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei: Ati transformat zborul si apararea spatiului aerian, intr-o adevarata profesiune de credinta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. Seful statului a aratat ca economia si apararea spatiului aerian al tarii sunt datorate si. continuă pe B1

Iohannis, mesaj de Ziua Aviatiei: Ati transformat zborul si apararea spatiului aerian al Romaniei intr-o adevarata profesiune de credinta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene si a afirmat ca aceasta zi marcheaza contributia generatiilor de constructori de aeronave, oameni de stiinta care au dus aeronautica romaneasca la nivelul tarilor cu traditie si performante remarcabile in domeniu. Seful statului a adaugat ca in contextul pandemiei de COVID-19, parte din aceste structuri au executat misiuni importante, in prima linie, alaturi de alte forte si mijloace specializate, conform News. ro .

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA AVIATIEI: Recunostiinta si respect pentru implicarea in lupta anti-COVID a profesionistilor aerului

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi un mesaj de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, in care subliniaza ca pilotii si intreg personalul din domeniul aviatiei civile si militare merita recunostinta si respect pentru modul in care s-au implicat, in linia intai, in lupta impotriva pandemiei cu noul coronavirus.

De Ziua Aviatiei, mai multe surprize pentru parasutele preferate din partid

De Ziua Aviatiei, liderii sensibili ai formatiunilor politice din Romania si baronii locali au oferi.

Ziua Aviatiei. Principalele momente de la show-ul aviatic din Capitala (GALERIE FOTO)

De Sfantul Ilie, pe 20 iulie, s-a celebrat si Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, marcata printr-un spectacol aviatic pe cerul Bucurestiului, dar si o ceremonie militara si religioasa la Monumentul.

Raed Arafat, de Ziua Aviatiei: Multe vieti ar fi fost pierdute fara aviatori. Va multumesc si va doresc cer senin! (VIDEO)

Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene este sarbatorita, luni, la Bucuresti, zi in care este praznuitSfantului Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al temerarilor zborului. in acest.

Klaus Iohannis a promulgat chiar acum legea. Totul este oficial

Sambata, presedintele Klaus Iohannus a promulgat legea privind carantina si izolarea, anunta Administratia Prezidentiala. Astfel, seful statului se afla la Bruxelles, unde participa la Consiliul European, pentru negocierea planului de relansare a economiei UE. Klaus Iohannis a promulgat chiar acum legea Astazi, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind instituirea unor masuri .

KLAUS IOHANNIS, DESPRE SUMMIT-UL UE: Toate tarile isi doresc sa ajunga la un acord comun, dar mai este mult de negociat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca liderii celor 27 de tari membre ale Uniunii Europene isi doresc un acord cu privire la planul de relansare economica post-coronavirus, dar mai este mult de negociat pentru ca sunt teme foarte complicate, conform Agerpres.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE SUMMIT-UL UE: Toate tarile isi doresc sa ajunga la un acord, dar mai este mult de negociat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca liderii celor 27 de tari membre ale Uniunii Europene isi doresc un acord cu privire la planul de relansare economica post-coronavirus, dar mai este mult de negociat pentru ca sunt teme foarte complicate, conform Agerpres.

Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Astazi este un moment important pentru tarile din Uniunea Euopeana, avand in vedere ca are loc Summitului UE de la Bruxelles, eveniment la care se vor discuta, pe langa problemele curente, si modalitatile de ajutor pentru tarile afectate de criza epidemioligica, printre care si Romania. Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus .

Ultima ora! Klaus Iohannis a eliberat din functie o judecatoare super cunoscut. Acum trebuie sa iasa la pensie

Inca un judecator de rasunet a fost eliberat, luni dupa-amiaza, din functie de Klaus Iohannis. Presedintele a semnat decretul prin care judecatoarea Mot, de la Curtea de Apel din Craiova va iesi la pensie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )