Libnet.ro
UNICEF

14:15

KLAUS IOHANNIS: Avem mai multe tronsoane importante de autostrada pregatite pentru a fi incluse in proiecte cu finantare UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Avem mai multe tronsoane importante de autostrada pregatite pentru a fi incluse in proiecte cu finantare UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca a discutat cu membri ai Guvernului despre elaborarea Planului national de redresare si rezilienta, mentionand ca exista mai multe tronsoane importante de autostrada pregatite pentru a fi incluse in proiecte cu finantare europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, despre relansare: Guvernul se concentreaza pe infrastructura. Vom cere bani europeni pentru multe tronsoane importante de autostrada

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Planul national de redresare si rezilienta se concentreaza pe infrastructura, iar Guvernul va solicita bani europeni pentru mai multe tronsoane importante de autostrada.

MARCEL CIOLACU: Avem mai multe nume de prim-ministru, unul este mai conturat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca propunerea de premier, in cazul in care motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Orban va trece, este un fost membru al Partidului Social-Democrat, el afirmand ca nu este vorba despre Vasile Dancu, Sorin Grindeanu sau George Maior.

Klaus Iohannis, cu alta femeie la Ziua Marinei. Ce facea Carmen Iohannis in tot acest timp

Klaus Iohannis si-a facut aparitia langa alta femeie la Ziua Marinei. Cine era aceasta si ce facea sotia presedintelui Romaniei in tot acest timp? Iohannis, aparitie alaturi de alta femeie la Ziua Marinei Pandemia de coronavirus a dat peste cap multe evenimente, dar cu toate astea sunt cateva care s-au pastrat, dar organizate cu restrictiile .

Sefa TVR, salariu mai mare decat Klaus Iohannis. Cum s-a ajuns in aceasta situatie incredibila

Doina Gradea este din nou in atentia presei. Dupa acuzatii grave care i-au fost aduse, dar si cereri de demisie refuzate, acum s-a aflat ca sefa TVR are un salariu mai mare decat presedintele Klaus Iohannis. Cum a ajuns Doina Gradea sa aiba un salariu mai mare decat presedintele Romaniei Salarii incredibile la TVR. Cei .

Cum se impart banii in pandemie. Klaus Iohannis: Romania are nevoie de autostrazi!

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut la Palatul Cotroceni o declaratie de presa dupa sedinta de lucru avuta impreuna cu premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan si mai multi ministri.

Klaus Iohannis: Criza COVID-19 e un test dur pentru capacitatea noastra de a ne adapta la o realitate diferita Romania trebuie sa-si asume un profil mai activ in consolidarea securitatii regionale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la activitatile desfasurate in Portul Militar din Constanta cu prilejul sarbatoririi Zilei Marinei Romane. Festivitatile au loc.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, la manifestatiile de Ziua Marinei, la Constanta. Ceremoniile au loc la scara mai restransa din cauza pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, sambata, la manifestatiile de Ziua Marinei de la Constanta. Ceremoniile se vor desfasura fara spectactori din cauza masurilor luate pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus si vor avea loc in portul militar, in acvatoriul Portului Constanta si in rada exterioara a acestuia.

Klaus Iohannis, decizie de ultima ora. Ce mutare a facut azi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o mutare care ar putea, sau nu, sa le dea sah mat PSD-istilor. Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea care stabileste ca Legislativul decide data alegerilor parlamentare, iar nu Guvernul. Care sunt argumentele lui Iohannis, aflati in cele ce urmeaza. Klaus Iohannis, sah la PSD Astazi, presedintele .

Klaus Iohannis, dupa intrevederea cu Orban:Eforturile Guvernului se concentreaza pe infrastructura, in special de autostrazi si cai ferate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Guvernul lucreazul la planul de reresare economica pentru a putea accesa fondurile europene obtinute de Romania la Bruxelles.

Klaus Iohannis, dupa sedinta de la Cotroceni: Am discutat despre planul national de redresare si rezilienta pentru a atrage fonduri europene necesare redresarii economiei. Eforturile Guvernului se concentreaza pe infrastructura (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa, la finalul sedintei pe care a convocat-o la Palatul Cotroceni, la care au participat prim-ministrul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )