Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis: Avem nevoie de o resetare a Romaniei. Ce isi propune daca va mai castiga un nou mandat

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Avem nevoie de o resetare a Romaniei. Ce isi propune daca va mai castiga un nou mandat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca impreuna cu Guvernul PNL isi propune cresterea salariilor si pensiilor. Noi, si eu si actualul Guvern, ne dorim pentru romani sa ajungem in situatia, si vom. continuă pe Antena3

Viorica Dancila isi foloseste atacul preferat impotriva lui Klaus Iohannis

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs .

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta tema.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Klaus Iohannis, ceas de 40.000 de euro. De ce nu l-a purtat niciodata presedintele

S-a dat startul la razboiul ceasurilor alesilor tarii. Se pare ca nu doar Viorica Dancila are ceasuri de mare valoare. Si Klaus Iohannis a primit anul trecut un ceas, a carui valoare este exorbitanta. Cu ce ceas se lauda Presedintele Romaniei Klaus Iohannis are un ceas de mana chiar mai scump decat cel al Vioricai .

Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: isi fac planuri pentru motiunea de cenzura. Cum sa traiasca fara conexiuni la buget?

Presedintele Klas Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, subliniind ca social-democratii continua cu minciuni si fake news. Minciuni peste minciuni despre mine, despre voi, despre aliatii nostri. Asta.

Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca Viorica Dancila nu va incerca sa vina la conferinta organizata marti de Klaus Iohannis la BCU, pentru ca in.

Presedintele a explicat de ce nu accepta o dezbatere cu Dancila. Klaus Iohannis: PSD nu numai ca a inhibat dezvoltarea Romaniei timp de 30 de ani, dar si-a insurubat prietenii si neamurile in tot sistemul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, luni, de ce nu participa la o dezbatere cu Viorica Dancila, care reprezinta un partid nedemocratic, nereformat si care a intruchipat un regim.

Klaus Iohannis a ramas alaturi de tricolori. De trei zile

Presedintele Klaus Iohannis si staff-ul sau de campanie au ramas aproape de nationala de fotbal a Romaniei, cea care vineri seara a ratat deplorabil calificarea la Campionatul European de Tineret. Cel putin.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )