Libnet.ro
UNICEF

06:15

Klaus Iohannis a ramas alaturi de tricolori. De trei zile

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a ramas alaturi de tricolori. De trei zile

Presedintele Klaus Iohannis si staff-ul sau de campanie au ramas aproape de nationala de fotbal a Romaniei, cea care vineri seara a ratat deplorabil calificarea la Campionatul European de Tineret. Cel putin. continuă pe Antena3

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

Klaus Iohannis, intalnire in campania electorala. Unde a fost surprins Presedintele cu o saptamana inainte de alegeri

Klaus Iohannis se afla in Bistrita-Nasaud, alaturi de Rares Bogdan si Robert Sighiartau. La ora 15:00, presedintele Klaus Iohannis va fi prezent la un eveniment de campanie al.

Klaus Iohannis, ceas de 40.000 de euro. De ce nu l-a purtat niciodata presedintele

S-a dat startul la razboiul ceasurilor alesilor tarii. Se pare ca nu doar Viorica Dancila are ceasuri de mare valoare. Si Klaus Iohannis a primit anul trecut un ceas, a carui valoare este exorbitanta. Cu ce ceas se lauda Presedintele Romaniei Klaus Iohannis are un ceas de mana chiar mai scump decat cel al Vioricai .

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

Presedintele PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, cere alegatorilor sa il voteze pe Klaus Iohannis in turul al doilea

Presedintele filialei PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, a transmis, luni, un mesaj catre toti membrii partidului si alegatorii din primul tur ai lui Theodor Paleologu sa iasa la vot si in turul al doilea si sa il voteze pe presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

Surse: Cine sunt jurnalistii care merg la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti dupa-amiaza la o dezbatere cu mai multi jurnalisti si politologi, printre acestia fiind Moise Guran si Ion M. Ionita.

Radu Tudor: Presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva 34 de generali SRI

Radu Tudor scrie, pe blog, ca presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva, in cei cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni, 34 de generali SRI, in contextul in care un punct esential in mandatul lui.

Viorica Dancila, anunt despre dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis

Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, ca nu stie inca daca va merge la dezbaterea organizata de presedintele Klaus Iohannis Ea si-a exprimat speranta ca presedintele sa fie sfatuit sa isi.

P Klaus Iohannis, in dialog cu cetatenii din toata tara

Intalnirea lui Klaus Iohannis cu bistritenii, de ieri, a avut loc exact la cinci ani de zile dupa ce seful statului a castigat primul mandat, pe 16 noiembrie 2014. Seful statului a inceput in forta campania pentru turul doi, dupa ce vineri s-a aflat la Baia Mare. Luni, Iohannis va merge la Ploiesti.

Presedintele Klaus Iohannis participa la o intalnire cu alegatorii din Bistrita-Nasaud

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bistrita, la o intalnire cu alegatorii din judetul Bistrita-Nasaud, la care sunt asteptate aproximativ 2. 000 de persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )