Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis: E bine ca mediul privat si ONG-urile nu lasa statul singur sa gestioneze criza

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: E bine ca mediul privat si ONG-urile nu lasa statul singur sa gestioneze criza

Presedintele Klaus Iohannis a aprecizat faptul ca mai multe companii private si ONG-uri s-au organizat pentru a amenaja o unitate medicala care sa fie folosita in cazul in care se va ajunge la un numar mare de cazuri de coronavirus. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis a vizitat Unitatea de Suport Medical Bucurestii Noi, amenajata cu sprijinul unor entitati private si ONG-uri: Sunt bucuros ca antreprenorii au inteles sa nu lase statul singur in fata COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, Unitatea de Suport Medical Bucurestii Noi, realizata cu sprijinul unor companii din mediul privat si a unor organizatii nonguvernamentale. Apreciez foarte.

Mediul privat trebuie sa se asigure ca dupa 15 mai oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii

Mediul privat trebuie sa se asigure ca, dupa 15 mai, oferta de masti trebuie sa fie cel putin la nivelul cererii, pentru ca in piata sa nu existe speculatii ale pretului, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: 1,5 miliarde euro alocati de Bruxelles, pentru reducerea efectelor generate de pandemia Covid-19 in tara noastra

Comisia Europeana a mobilizat pana acum, pentru reducerea efectelor negative generate de pandemia Covid-19 in tara noastra peste 1,5 miliarde euro, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, inaintea intalnirii online a celor 27 de sefi de state sau de guvern din cadrul Consiliului European.

Klaus Iohannis: Trebuie sa respectam cu sfintenie masurile autoritatilor Romania are fonduri europene de 1,5 miliarde euro

Presedintele Klaus Iohannis a facut noi declaratii. Avand in vedere ca numarul cazurilor de COVID-19 a depasit pragul de 10. 000, Iohannis a declarat ca suntem in continuare pe un trend ascendent si ca trebuie sa respectam cu strictete masurile.

VIDEO Klaus Iohannis anunta relaxarea conditiilor de carantina incepand cu 15 mai De la aceasta data nu vor mai fi necesare declaratiile pe proprie raspundere

Starea de urgenta nu va fi prelungita dupa 15 mai, cand se vor relaxa o parte din restrictiile impuse de autoritati pentru stoparea propagarii pandemiei de coronavirus, incepand cu restrictiile privind deplasarile individuale, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis, care a aparut cu o masca de protectie la inceputul declaratiei de presa sustinute la Palatul Cotroceni. Iohannis: Masca de protectie, obligatorie dupa 15 mai in spatiile publice inchise Cand s-ar putea renunta la ea.

KLAUS IOHANNIS: Masuri de relaxare, gradual, dupa 15 mai

Masurile de izolare si distantare sociala ar putea fi relaxate gradual dupa 15 mai, cand expira al doilea decret prin care a fost prelungita starea de urgenta, a anuntat presedintele Klaus Iohannis, la finalul intalnirii pe care a avut-o, ieri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, cu o parte dintre membrii Guvernului si cu secretarul de stat Raed Arafat, in cadrul careia a fost evaluata situatia generata de actuala pandemie.

Klaus Iohannis, anunt pentru toti romanii. Ce li se pregateste dupa Paste

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, unde a facut declaratii legate de pandemia de coronavirus. Seful statului a vorbit despre o eventuala relaxare a masurilor, incepand cu data de 15 mai, dar a dat de pamant cu planul facut de medicul Adrian Streinu-Cercel. Declaratiile presedintelui vin insa dupa ce .

KLAUS IOHANNIS: Este timpul sa ne gandim la un plan de relaxare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca este timpul sa ne gandim la un plan de relaxare a masurilor de izolare.

Klaus Iohannis, despre spitalul-suport pentru COVID. Este totul amenajat, este totul atipic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat vineri spitalul suport pentru coronavirus.

Autoritatile au blocat accesul la un site web cu declaratii complet false atribuite presedintelui RomanieiExemplu: Klaus Iohannis - fiecare roman va primi 50 de euro de Pasti

Accesul prin internet la site-ul bn-news-romania. info a fost blocat de catre autoritati, dupa ce o analiza a Grupului de Comunicare strategica a aratat ca site-ul prezinta informatii vadit false cu privire la pozitii exprimate de oficiali romani, precum cele ale Presedintelui Romaniei. in decizia transmisa de ANCOM furnizorilor de internet, document consultat de HotNews. ro, este dat ca exemplu urmatorul articol cu declaratii complet false atribuite presedintelui: Klaus Iohannis - fiecare roman va primi 50 de euro de Pasti. Am decis sa ajutam oamenii pe timp de carantina.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )