Libnet.ro
UNICEF

06:46

Klaus Iohannis, in campanie alaturi de PNL: Vreau un referendum bine organizat, bine gandit

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, in campanie alaturi de PNL: Vreau un referendum bine organizat, bine gandit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca isi doreste ca referendumul pe teme de justitie sa fie unul bine organizat, bine gandit, in parteneriat cu societatea civila si cu partidele politice. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat de convoc un referendum pe 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este 039;039;aproape hotarat039;039; sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, potrivit Agerpres.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu are niciun interes sa faca referendum in ziua europarlamentarelor

Ion Cristoiu a spus la Antena 3 ca presedintele Klaus Iohannis nu ar avea niciun interes sa facareferendum in ziua alegerilor europarlamentare, ci mai degraba in ziua prezidentialelor. in.

Iohannis, campanie pentru candidatii PNL

PNL va defila prin tara cu presedintele Klaus Iohannis. Surse din partid sustin ca presedintele va porni in turneu electoral si va participa la mitingurile partidului. Klaus Iohannis vrea ca in.

Presedintele Klaus Iohannis cheama la consultari reprezentantii societatii civile pentru un posibil referendum

Presedintele Klaus Iohannis a chemat, marti, la consultari la Palatul Cotroceni, reprezentanti ai societatii civile pentru a discuta despre oportunitatea unui referendum pe tema justitiei convocat la 26 mai, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul.

Klaus Iohannis incepe campania pentru referendum

Aproape hotarat, presedintele Klaus Iohannis a intrat in campania electorala pentru referendum, dar si pentru a sprijini Partidul National Liberal la europarlamentare. Surse liberale spun ca Iohannis s-a.

Klaus Iohannis cheama societatea civila la consultari privind organizarea referendumului pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ii cheama pe reprezentantii societatii civile la consultari cu privire la oportunitatea organizarii unui referendum pe tema justitiei, a anuntat, vineri, pe Facebook, Elena.

Klaus Iohannis, declaratie despre Brexit: Drepturile cetatenilor romani vor fi bine asigurate

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre negocierile pe care le-a avut Uniunea Europeana cu Marea Britanie, cu privire la Brexit. Presedintele da asigurari cetatenilor romani ca drepturile lor vor fi bine.

KLAUS IOHANNIS: Avem o sansa reala sa obtinem o iesire ordonata a Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, la sosirea la reuniunea Consiliului european, ca exista o sansa reala de a obtine o iesire ordonata a Marii Britanii din UE si a precizat ca, oricum, drepturile cetatenilor romani din regat sunt foarte bine asigurate.

Klaus Iohannis, despre Brexit: Am purtat discutii bilaterale cu May pentru a obtine un bill bun pentru cetatenii romani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri dimineata, inainte de reuniunea Consiliului European la Bruxelles, ca in ambele variante ale iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, cu sau fara acord, drepturile romanilor sunt foarte bine asigurate.

Ca la gradinita, desi sunt la varful statului. Klaus Iohannis vs Sorina Pintea, BOX pe banii bolnavilor cu HIV SIDA

Klaus Iohannis versus Sorina Pintea. E o confruntare la care, poate, multi nu s-ar fi gandit, mai ales ca ministrul Sanatatii este printre cei mai respectati din Cabinetul Dancila, atat pentru experienta profesionala, cat si pentru modul de a rezolva conflictele. Si totusi, presedintele Klaus Iohannis a reusit sa o irite pe doamna ministru, dupa [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )