Libnet.ro
UNICEF

11:15

Klaus Iohannis: Canada ridica vizele pentru romani de la 1 decembrie 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Canada ridica vizele pentru romani de la 1 decembrie 2017

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania si Canada au cazut la un acord rezonabil pentru ambele parti legat de acordul CETA, astfel incat tara noastra isi retrage rezerva fata de acest acord. Motivul opozitiei Romaniei fata de CETA era refuzul. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Canada rdica vizele pentru romani de la 1 decembrie 2017

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania si Canada au cazut la un acord rezonabil pentru ambele parti legat de acordul CETA, astfel incat tara noastra isi retrage rezerva fata de acest acord. Motivul opozitiei Romaniei fata de CETA era refuzul.

Canada ridica vizele pentru Romania. De cand intra in vigoare acordul

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri dimineata, la Bruxelles, in marja Consiliul European, ca Romania si Canada au ajuns la un acord privind ridicarea vizelor. Potrivit intelegerii, romanii vor putea intra fara viza in Canada incepand cu 1 decembrie 2017. Initial, oficialii canadieni ar fi vrut ca liberalizarea vizelor pentru romani sa se aplice cu anul 2018.

Klaus Iohannis, despre liberalizarea vizelor pentru Canada: Sunt negocieri si sunt semnale bune. in aceasta faza depindem mai mult de partea canadiana

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit in cadrul unei declaratii de presa de la Bruxelles, unde participa la Consiliul European, despre stadiul negocierilor cu Canada pentru liberalizarea vizelor in Canada.

Klaus Iohannis a anuntat un acord cu Canada pentru ridicarea vizelor: eliminare totala a vizelor din 1 decembrie 2017 daca UE va semna acordul comercial CETA

Am ajuns la un acord cu Canada, un acord rezonabil. Suntem in situatia sa ne retragem rezerva declarata fata de CETA. Romania nu mai are obiectiuni fata de acordul comercial cu Canada, a anuntat presedintele Klaus Iohannis vineri la Bruxelles. Acordul cu Canada privind ridicarea vizelor este unul etapizat: de la 1 mai 2017 Canada elimina vizele pentru romanii care au mai avut viza, iar de la 1 decembrie 2017 Canada elimina vizele pentru toti cetatenii romani. Totul cu o conditie: daca UE semneaza acordul CETA, acord pus acum sub semnul intrebarii de opozitia unei regiuni din Belgia.

Iohannis: Sper sa ajungem la o intelegere rezonabila cu Canada pe tema vizelor pentru romani. Suspendarea vizelor trebuie sa se produca in anul 2017

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara, la Bucuresti, ca Romania spera sa ajunga la o intelegere rezonabila cu Canada pe tema vizelor pentru cetatenii romani.

Klaus Iohannis a anuntat un acord cu Canada privind renuntarea la regimul vizelor: Toti romanii vor putea calatori fara vize incepand din 1 decembrie 2017

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri un acord cu Canada pentru renuntarea la vizele pentru cetatenii romani, informeaza HotNews. Am ajuns la un acord cu Canada, un acord rezonabil. Suntem.

Klaus Iohannis, despre acordul UE-Canada: Sper ca vom putea ajunge la un acord cu partea canadiana pentru liberalizarea vizelor pentru romani, daca ajungem ne retragem rezervele privind acest acord (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o conferinta de presa in care a prezentat temele cu care Romania se va prezenta la Consiliul European de la Bruxelles ce va avea loc joi si vineri. Sunt 3.

Klaus Iohannis sustine ca nu va semna acordul UE-Canada. Romania ameninta, in premiera, ca blocheaza un acord european

Seful statului a anuntat ca Bucurestiul isi va folosi dreptul de veto fata de intelegerea comerciala Canada-UE CETA) daca tara noastra nu va obtine de la autoritatile canadiene eliminarea vizelor pentru romani din 2017.

Klaus Iohannis, optimist dupa intreruperea discutiilor privind tratatul CETA: Negocierile cu Canada privind ridicarea vizelor vor continua independent de soarta acordului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri seara, in avionul cu care a revenit in Romania de la Bruxelles si dupa anuntul privind intreruperea negocierilor legate de acordul CETA, ca negocierile cu partea canadiana pentru ridicarea vizelor vor continua independent de soarta acordului de liber schimb cu Canada.

Klaus Iohannis, despre intalnirea cu Theresa May: Doamna prim-ministru mi-a garantat ca se va implica personal ca sa nu existe probleme pentru romani nici inainte, nici dupa Brexit

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa dupa intrunirea pe care a avut cu premierul britanic Theresa May. Seful Statului a explicat ca a avut discutii despre situatia romanilor.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )