Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere Parlamentului reexaminarea legii pentru modificarea Legii educatiei nationale

Antena3 Antena3,
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere Parlamentului reexaminarea legii pentru modificarea Legii educatiei nationale

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a solicitat Parlamentului sa reexamineze Legea pentru modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr. Legea pentru modificarea si completarea. continuă pe Antena3

Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea legii privind instituirea invatamantului agricol preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea legii privind instituirea invatamantului agricol preuniversitar, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Klaus Iohannis cere Parlamentului sa reexamineze legea care prevede finantarea direct de la bugetul de stat a invatamantului liceal agricol

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului o cerere de reexaminare a unei legi de modificare a Legii Educatiei Nationale prin care invatamantul liceal agricol urmeaza sa fie finantat de la bugetul de stat, pe motiv ca se creeaza astfel o discriminare.

Klaus Iohannis cere reexaminarea legii prin care se infiinteaza invatamantul agricol preuniversitar

Presedintele Klaus Iohannis a cerut joi reexaminarea unei legi care modifica si completeaza Legea educatiei nationale si prin care se instituie un nou tip de unitati de invatamant preuniversitar - invatamantul agricol preuniversitar.

Iohannis cere Parlamentului sa reexamineze legea privind functionarea SRR si SRTv

Klaus Iohannis a trimis, astazi, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune,pentru ca multe dintre prevederi sunt neclare si imprecise.

Klaus Iohannis cere finalizarea dosarului Revolutiei: Crimele si abuzurile din decembrie 1989 trebuie pedepsite

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia implinirii a 28 de ani de la Revolutia din decembrie 1989 in care cere finalizarea dosarului Revolutiei si pedepsirea celor vinovati de crimele.

Presedintele Romaniei a promulgat Legea privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, astazi, decretul pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante, anunta Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa.

Presedintele Iohannis retrimite in Parlament o lege importanta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis luni Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de.

Klaus Iohannis refuza sa promulge o noua lege a Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, luni, in Parlament pentru reexaminare proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane.

Presedintele Klaus Iohannis le da LOVITURA DE GRATIE! Ce LEGE A REFUZAT sa promulge

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis, luni, in Parlament pentru reexaminare proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane.

Klaus Iohannis, critici pentru ultimele patru guverne: Nu am vazut o dorinta in acest sens

Presedintele Klaus Iohannis a criticat miercuri guvernele Ponta, Ciolos, Grindeanu si Tudose despre care spune ca nu au aratat o procupare reala in ceea ce priveste intrarea Romaniei in zona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )