Libnet.ro
UNICEF

17:30

KLAUS IOHANNIS: Nu am cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Nu am cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu a cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia pentru declansarea alegerilor anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Nu am cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu a cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia pentru declansarea alegerilor anticipate.

Iohannis: Nu am cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia, discutam pe oportunitati politice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu a cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia. Daca voi cere vreodata demisia unui guvern, veti auzi de la mine, a adaugat presedintele.

Ce spune Klaus Iohannis despre demisia lui Orban

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu a cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia.

Ce se intampla cu alocatiile copiilor. Klaus Iohannis a facut acum anuntul oficial

E oficial! Alocatiile copiilor se dubleaza. Marti, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru promovarea legii in acest sens. Ce se intampla cu alocatiile copiilor Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promovarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului, cu numarul 92019, pentru modificarea si completareaLegii nr. 611993, privind .

Klaus Iohannis, despre alegerile anticipate si necesitatea lor in Romania. Ce spune despre o eventuala criza

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, in cadrul ceremoniei de decorare a unor personalitati din domeniul culturii, desfasurata la Cotroceni, despre alegeri anticipate si necesitatea lor in Romania. Ce spune seful statului despre o eventuala criza? Klaus Iohannis, despre alegerile anticipate si necesitatea lor in Romania Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, 15 ianuarie, despre alegerile .

Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu. Cei care au mers la capela nu se asteptau la asa ceva

Seful statului a facut gestul in aceasta miercuri. Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost adus la capela cimitirului Bellu, in jurul pranzului. De asemenea, si mama fostei prezentatoare a ajuns in tara, fiind ajutata de rude sa se deplaseze pana la capataiul vedetei. Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu Klaus .

Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis. Cand se vor putea dubla alocatiile copiilor

Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun, si anume, marirea alocatiile copiiilor. La momentul respectiv Partidul National Liberar si Uniunea Salvati Romania s-au opus acestui amendament pentru ca bugetul nu-l poate suporta. Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis in acest context,suma primita de minori ar fi trebuit .

Klaus Iohannis: Romania trebuie sa-si depaseasca paradoxurile culturale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la evenimentul organizat cu prilejul Zilei Culturii Nationale, ca Romania trebuie sa-si depaseasca paradoxurile culturale care, din nefericire, au caracterizat-o in ultimele decenii, sustinand ca sunt artisti care se afirma international, dar, pe de alta parte, exista un consum cultural dezechilibrat.

Presedintele Romaniei: in foarte scurt timp, Guvernul va promova o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi Ce replica i-a dat Klaus Iohannis lui Marcel Ciolacu (VIDEO)

Guvernul Orban va promova, in foarte scurt timp, o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat presedintele Klaus Iohannis, care nu a dorit sa precizeze sub ce forma va reusi cabinetul.

Klaus Iohannis, anunt despre Legea alocatiilor: Probabil ca nu se poate aplica imediat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii probabil ca nu se poate aplica imediat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )