Libnet.ro
UNICEF

19:00

Klaus Iohannis: Romania trebuie sa-si depaseasca paradoxurile culturale

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Romania trebuie sa-si depaseasca paradoxurile culturale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la evenimentul organizat cu prilejul Zilei Culturii Nationale, ca Romania trebuie sa-si depaseasca paradoxurile culturale care, din nefericire, au caracterizat-o in ultimele decenii, sustinand ca sunt artisti care se afirma international, dar, pe de alta parte, exista un consum cultural dezechilibrat. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre alegerile anticipate si necesitatea lor in Romania. Ce spune despre o eventuala criza

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, in cadrul ceremoniei de decorare a unor personalitati din domeniul culturii, desfasurata la Cotroceni, despre alegeri anticipate si necesitatea lor in Romania. Ce spune seful statului despre o eventuala criza? Klaus Iohannis, despre alegerile anticipate si necesitatea lor in Romania Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, 15 ianuarie, despre alegerile .

Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis. Cand se vor putea dubla alocatiile copiilor

Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun, si anume, marirea alocatiile copiiilor. La momentul respectiv Partidul National Liberar si Uniunea Salvati Romania s-au opus acestui amendament pentru ca bugetul nu-l poate suporta. Ce se intampla cu legea promulgata de Klaus Iohannis in acest context,suma primita de minori ar fi trebuit .

Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu. Cei care au mers la capela nu se asteptau la asa ceva

Seful statului a facut gestul in aceasta miercuri. Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost adus la capela cimitirului Bellu, in jurul pranzului. De asemenea, si mama fostei prezentatoare a ajuns in tara, fiind ajutata de rude sa se deplaseze pana la capataiul vedetei. Gestul facut de Klaus Iohannis pentru Cristina Topescu Klaus .

Ce se intampla cu alocatiile copiilor. Klaus Iohannis a facut acum anuntul oficial

E oficial! Alocatiile copiilor se dubleaza. Marti, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru promovarea legii in acest sens. Ce se intampla cu alocatiile copiilor Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promovarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului, cu numarul 92019, pentru modificarea si completareaLegii nr. 611993, privind .

KLAUS IOHANNIS: Nu am cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu a cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia pentru declansarea alegerilor anticipate.

KLAUS IOHANNIS: Nu am cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu a cerut Guvernului sau premierului in niciun fel demisia pentru declansarea alegerilor anticipate.

Presedintele Romaniei: in foarte scurt timp, Guvernul va promova o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi Ce replica i-a dat Klaus Iohannis lui Marcel Ciolacu (VIDEO)

Guvernul Orban va promova, in foarte scurt timp, o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat presedintele Klaus Iohannis, care nu a dorit sa precizeze sub ce forma va reusi cabinetul.

Klaus Iohannis, anunt despre Legea alocatiilor: Probabil ca nu se poate aplica imediat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii probabil ca nu se poate aplica imediat.

Mai multi magistrati au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de eliberare din functie a sase magistrati.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu ministrii Transporturilor, Economiei si Muncii

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri cu ministrii Transporturilor , Economiei si Muncii, insotiti de premierul Ludovic Orban, relateaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )