Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis chiar are guvernul sau. Lista completa a ministrilor pe care i-a impus-o lui Ludovic Orban

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis chiar are guvernul sau. Lista completa a ministrilor pe care i-a impus-o lui Ludovic Orban

Klaus Iohannis se poate lauda cu faptul ca primeste ceea ce si-a dorit, timp de patru ani, dupa ce a impus mai multe nume, care in viziunea sa vor trebui sa apara in noul cabinet. Lista e una cuprinzatoare si deja sunt facute toate demersurile necesare pentru ca respectivele propuneri sa si fie puse in . continuă pe Playtech

Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca are ,,alura de dictator

Presedintele PSD si candidatul la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat miercuri, in .

Guvernul Orban nu are sustinerea necesara in Parlament. Cum arata lista completa cu ministri

Premierul desemnat Ludovic Orban a purtat ultimele negocieri pentru formarea noului Guvern. Dupa ce a discutat cu liderul PNL, Victor Ponta a anuntat ca nu sustine Guvernul Orban. Fara sustinerea Pro Romania este aproape imposibil ca noul Executiv sa treaca de votul din Parlament. Pro Romania nu sustine Guvernul Orban Dupa discutia cu Ludovic Orban, .

Alegeri Prezidentiale 2019. Lista completa si harta interactiva a celor 835 de sectii de votare din Diaspora

Ministerul Afacerilor Interne a publicat oficial lista si harta interactiva cu sectiile de votare din Diaspora din cadrul alegerilor prezidentiale. Iata cum arata harta si unde sunt cele 835 de sectii unde romanii isi pot exercita votul! Alegeri Prezidentiale 2019 Diaspora. Lista sectiilor de vot si harta interactiva Ministerul de Externe a publicat lista pentru .

Premiera pentru Simona Halep. Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor. Lista completa a adversarelor

Premiera pentru Simona Halep. Campioana de la Wimbledon s-a calificat in Turneul Campioanelor, pentru a sasea oara la rand, si se va duela cu Bianca Andreescu. Premiera pentru Simona Halep! Se va duela cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor 2019 va incepe duminica, 27 octombrie, si se va incheia pe 3 noiembrie. Competitia .

KLAUS IOHANNIS: Avem nevoie de o Armata puternica, bine pregatita

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca mediul de securitate regional si global este intr-o continua schimbare, iar tara noastra are nevoie de o Armata puternica si bine pregatita, care sa continue sa contribuie la promovarea securitatii si stabilitatii in zona si la indeplinirea angajamentelor in cadrul NATO si la implementarea Politicii de Aparare si Securitate Comuna in Europa.

Klaus Iohannis a intors in Parlament legea care scapa sefii ANRE de sanctiuni in cazuri de grava neglijenta si perturbarea pietei energiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea care modifica semnificativ OUG 332007 privind functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Mai multe prevederi ridica mari semne de intrebare. Potrivit legii aprobate de Parlament, sefii ANRE nu vor mai putea fi trasi la raspundere pentru grava neglijenta care are ca urmare perturbarea semnificativa a pietelor.

Designerul care a creat fracul purtat de Klaus Iohannis la Banchetul Imperial din Japonia: Am lucrat peste 150 de ore la intreaga tinuta

Designerul Alexandru Ciucu a explicat particularitatile pe care le are fracul purtat de presedintele Klaus Iohannis 60 de ani) la ceremonia de intronare a imparatului Japoniei, tinuta la care a lucrat 150 de ore.

Klaus Iohannis a purtat la Tokyo un frac realizat de designerul Alexandru Ciucu

Presedintele Klaus Iohannis a participat, alaturi de sotia lui, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei, derulata in Palatul Imperial din Tokyo. Pentru acest eveniment special, Klaus Iohannis a ales sa poarte un frac realizat de designerul roman Alexandru Ciucu, cel la care apeleaza, de altfel, de cele mai multe ori, pentru tinutele vestimentare in regim Bespoke.

Secretul sacoului controversat purtat de Klaus Iohannis in Japonia. Traian Basescu nu ar fi purtat niciodata asa ceva

Klaus Iohannis a fost prezent impreuna cu sotia sa, Carmen, in Japonia, intr-o vizita oficiala. Presedintele Romaniei a participat la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei, iar evenimentul de marca s-a desfasurat in cadrul Palatului Imperial, localizat in Tokyo. Tocmai ca urma sa participe la o astfel de ceremonie grandioasa, presedintele a decis .

Dancila: ii lansez si de aici, de la Falticeni, provocarea lui Klaus Iohannis sa vina la o dezbatere unu-la-unu!

Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale, vrea o dezbatere electorala unu-la-unu cu presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL. ii lansez si de aici, de la Falticeni, provocarea lui Klaus Iohannis .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )