Libnet.ro
UNICEF

13:45

Klaus Iohannis: nuntile mai mari, botezurile, unde nu s-a respectat purtatul mastii si distantarea, au contribuit semnificativ la raspandirea bolii (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: nuntile mai mari, botezurile, unde nu s-a respectat purtatul mastii si distantarea, au contribuit semnificativ la raspandirea bolii (VIDEO)

In cursul zilei de luni, in timpul conferintei de presa, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca e de acord cu declaratia premierului, conform caruia petrecerile sunt principala cauza a cresterii. continuă pe B1

Vestea data de Klaus Iohannis. Ce a stabilit cu cei mai puternici sefi de stat din Europa

Joi si vineri la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European, context in care a afirmat ca in anumite conditii, propunerea Comisiei Europene in privinta reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera ar putea fi acceptata de Romania. Ce a stabilit Klaus Iohannis cu cei mai puternici sefi de stat din .

intrebarile incomode la care presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa raspunda

Klaus Iohannis a evitat sa raspunda intrebarilor incomode puse de reporteri astazi, dupa ce seful statului a tinut o declaratie de presa in contextul numarului tot mai mare de imbolnaviri cu COVID. intrebat de lipsa tabletelor din scoli, cazul celor doi deputati PNL infectati cu COVID la o nunta sau despre pesedistii care au devenit penelisti peste noapte, presedintele fie a raspuns pe langa, fie pur si simplu a refuzat sa ofere un raspuns.

Klaus Iohannis, despre situatia din unitatile de invatamant: Si autoritatile si eu si noi invatam din mers in majoritatea scolilor lucrurile sunt planificate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre modul in care scolile din Romania au fost afectate de pandemie si mai ales ce parere are despre felul i.

Klaus Iohannis, anunturi importante dupa ce pandemia a scapat de sub control in Bucuresti. Atac la prefectul Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa in ziua in care autoritatile au decis sa introduca restrictii drastice in Capitala, dupa ce rata de infectare a atins 3,19 persoane la mia de locuitori. Va prezentam cele mai importante declaratii ale presedintelui, in regim live text.

KLAUS IOHANNIS: Daca nu se opreste pandemia, expertii vor veni cu masuri suplimentare

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

Domeniul cu cele mai mari salarii si cu joburi sigure: unde sa te angajezi in Romania

Din cauza pandemiei, multe joburi din Romania au fost puse sub semnul intrebarii. Exista, insa, un domeniu care prospera si pe timo de criza, unde exista cele mai mari salarii si cele mai.

Klaus Iohannis: Odata depasit pragul de trei infectari la mia de locuitori este evidenta necesitatea instituirii unor noi masuri restrictive. Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala Interventia presedintelui Iohannis vine pe fondul agravarii.

Klaus Iohannis spune ca alegerile vor avea loc la data stabilita

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare vor ave.

Klaus Iohannis, anunt transant despre alegerile parlamentare si eventualele noi restrictii. Parlamentul a aprobat legea speciala...

Presedintele Klaus Iohannis a dat, luni, un raspuns asteptarilor publice in legatura cu organizarea alegerilor parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )