Libnet.ro
UNICEF

11:00

Klaus Iohannis spune ca Romania poate gestiona epidemia de Covid-19: Avem chiar acum o promotie de medici tineri interesati sa intre direct in prima linie (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis spune ca Romania poate gestiona epidemia de Covid-19: Avem chiar acum o promotie de medici tineri interesati sa intre direct in prima linie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, luni, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Cotroceni, daca tara noastra ar putea apela la spijin european pentru a face fata lipsei de medici, in. continuă pe B1

Klaus Iohannis spune ca alegerile vor avea loc la data stabilita

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la Palatul Cotroceni, ca alegerile parlamentare vor ave.

Vestea data de Klaus Iohannis. Ce a stabilit cu cei mai puternici sefi de stat din Europa

Joi si vineri la Bruxelles, presedintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European, context in care a afirmat ca in anumite conditii, propunerea Comisiei Europene in privinta reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera ar putea fi acceptata de Romania. Ce a stabilit Klaus Iohannis cu cei mai puternici sefi de stat din .

Klaus Iohannis, despre situatia din unitatile de invatamant: Si autoritatile si eu si noi invatam din mers in majoritatea scolilor lucrurile sunt planificate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre modul in care scolile din Romania au fost afectate de pandemie si mai ales ce parere are despre felul i.

Klaus Iohannis: La nivelul Capitalei nu a existat un plan coerent privind raspandirea Covid. Atitudinea prefectului si modul in care a comunicat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferintade presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca, din nefericire, asa ca peste tot in Europa, Romania se confrunta cu o crestere accentuata a.

Klaus Iohannis: Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile si nu trebuie sa ramana fara urmari

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni modul in care autoritatile locale din Bucuresti au comunicat in ceea ce priveste intrarea in scenariul rosu si a afirmat ca atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari.

KLAUS IOHANNIS: Daca nu se opreste pandemia, expertii vor veni cu masuri suplimentare

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

KLAUS IOHANNIS: Atitudinea prefectului Capitalei este inacceptabila si nu trebuie sa ramana fara urmari

Klaus Iohannis a sustinut, astazi, o conferinta de presa la Parlamentul Romaniei. El a raspuns intrebarilor jurnalistilor, preponderant legate de situatia epidemiologica din Bucuresti si trecerea la scenariul 3.

Klaus Iohannis: Odata depasit pragul de trei infectari la mia de locuitori este evidenta necesitatea instituirii unor noi masuri restrictive. Atitudinea prefectului Capitalei si modul in care a reactionat sunt inacceptabile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, la ora 18. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala Interventia presedintelui Iohannis vine pe fondul agravarii.

intrebarile incomode la care presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa raspunda

Klaus Iohannis a evitat sa raspunda intrebarilor incomode puse de reporteri astazi, dupa ce seful statului a tinut o declaratie de presa in contextul numarului tot mai mare de imbolnaviri cu COVID. intrebat de lipsa tabletelor din scoli, cazul celor doi deputati PNL infectati cu COVID la o nunta sau despre pesedistii care au devenit penelisti peste noapte, presedintele fie a raspuns pe langa, fie pur si simplu a refuzat sa ofere un raspuns.

Klaus Iohannis: nuntile mai mari, botezurile, unde nu s-a respectat purtatul mastii si distantarea, au contribuit semnificativ la raspandirea bolii (VIDEO)

In cursul zilei de luni, in timpul conferintei de presa, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat daca e de acord cu declaratia premierului, conform caruia petrecerile sunt principala cauza a cresterii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )