Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis critica dur modificarea codului penal: De astazi, misiunea mea este sa restabilesc statul de drept

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis critica dur modificarea codului penal: De astazi, misiunea mea este sa restabilesc statul de drept

Klaus Iohannis a criticat vehement adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta privind modificarea Codului Penal, sustinand ca PSD si ALDE au profitat de electoratul care dorea un trai mai bun pentru a slabi legislatia anticoruptie. continuă pe Adevărul

in ciuda protestelor romanilor, Guvernul Grindeanu a aprobat proiectele legislative pentru aprobarea gratierii si pentru modificarea Codului Penal. Florin Iordache: Proiectele nu s-au facut pentru oameni politici, s-au facut pentru infractiuni

Cabinetul Grindeanu a aprobat marti seara un proiect de lege pentru aprobarea gratierii, un al doilea proiect de lege pentru modificarea executarii pedepselor, precum si o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codului Penal si a Codului de Procedura Penala.

Turcan anunta din nou motiune de cenzura in cazul in care Guvernul trece Ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal

PNL va depune o motiune de cenzura, daca Guvernul va merge mai departe cu OUG privind gratierea si modificarea Codului Penal sau daca-si va asuma raspunderea in Parlament, a declarat la RFI presedintele interimar al formatiunii, Raluca Turcan.

VIDEO O suta de buzoieni au protestat fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal

Un numar de aproximativ o suta de persoane au iesit in centrul Buzaului, duminica seara, pentru a protesta fata de intentia Guvernului de a adopta cele doua ordonante privind gratierea si modificarea Codului Penal. inarmati cu fluiere, steaguri tricolore si pancarte, putinii buzoieni care au ales sa iasa in strad au precizat ca prin gestul lor se opun propunerii unor legi aberante care sunt in avantajul unor anumite persoane.

Un nou protest in fata Prefecturii din Suceava fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal

Sucevenii vor iesi din nou in strada pentru a protesta fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal. Acestia se vor aduna incepand cu ora 17. 00, la Prefectura Suceava.

Klaus Iohannis, dupa aprobarea in Guvern a legii gratierii si a modificarii Codului Penal: Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat imediat dupa ce Guvernul Grindeanu a aprobat legea gratierii si ordonanta de modificare a Codului Penal.

Klaus Iohannis: Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept. Ma voi bate pana in ultima zi a mandatului meu pentru a face din Romania o tara eliberata de coruptie!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti seara, pe Facebook, dupa ce Guvernul a adoptat actele normative privind gratierea si modificarea Codului Penal. Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept, care a primit o lovitura puternica de la adversarii justitiei, dreptatii si luptei impotriva coruptiei, a scris sefului statului.

Iohannis: Zi de doliu pentru statul de drept; sfidarea PSD la adresa poporului este deplina. Ma voi bate pana in ultima zi a mandatului meu pentru a face din Romania o tara eliberata de coruptie!

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti seara, pe Facebook, dupa ce Guvernul a adoptat actele normative privind gratierea si modificarea Codului Penal. Astazi este o zi de doliu pentru statul de drept, care a primit o lovitura puternica de la adversarii justitiei, dreptatii si luptei impotriva coruptiei, a scris sefului statului.

Protest fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal, la Oradea: Nu gratierii, amnistiei si macelaririi Codului Penal

Oradenii sunt asteptati sa protesteze fata de ordonantele ce promoveaza gratierea si dezincriminarea abuzului in serviciu. Manifestarea este programata duminica, 29 ianuarie, de la ora 17, de la ora 19 fiind programat un mars.

VIDEO Peste 600 de oradeni au protestat fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal:Nu gratiere! Coruptia ucide

Peste 600 de oradeni au protestat fata de ordonantele ce promoveaza gratierea si dezincriminarea abuzului in serviciu. Acestia au marsaluit pe mai multe strazi din oras, si s-au oprit in fata sediul judetean al PSD.

Raluca Turcan, presedinte PNL, dupa ce Guvernul Grindeau a aprobat gratierea si modificarea Codului Penal: Ca hotii, noaptea, l-au albit pe Liviu Dragnea

Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, considera ca legile aprobate marti seara de Cabinetul Grindeanu au fost elaborate cu dedicatie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )