Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis pleaca in Franta, in vizita oficiala. Va lipsi de la sedinta solemna a Parlamentului pe tema Centenarului

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis pleaca in Franta, in vizita oficiala. Va lipsi de la sedinta solemna a Parlamentului pe tema Centenarului

Klaus Iohannis va lipsi de la sedinta solemna a Parlamentului pe tema Centenarului. Cele doua Camere se vor reuni pe 28 noiembrie pentru a celebra implinirea a 100 de ani de la Marea Unire, zi in care, potrivit . continuă pe Antena3

Iohannis pleaca in Franta, in mijlocul clinciului cu Guvernul

Klaus Iohannis pleaca iar din tara, chiar in mijlocul clinciului cu Guvernul privind remanierile propuse de PSD. Presedintele va efectua o vizita in Franta, in perioada 27-28 noiembrie, cu ocazia inaugurarii Se.

Iohannis va efectua o vizita oficiala in Franta

Presedintele Klaus Iohannis va efectua, in perioada 27-28 noiembrie, o vizita oficiala in Republica Franceza, cu prilejul inaugurarii Sezonului cultural Romania-Franta, care are loc intr-un an cu multiple semnificatii: 10 ani de la semnarea Declaratiei de Parteneriat Strategic, precum si celebrarea Centenarului Marii Uniri de la 1918, informeaza Administratia prezidentiala.

Klaus Iohannis, intrevedere la Cotroceni cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri la ora 11, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, care se afla intr-o vizita oficiala in Romania. Vizita oficialului.

Sedinta de URGENTA in PSD! Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Olguta Vasilescu pregatesc, la sediul partidului, strategia de atac, dupa LOVITURA primita de la Klaus Iohannis

Liderii PSD s-au intalnit, marti, intr-o sedinta de urgenta, dupa ce Klaus Iohannis a respins propunerile PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, dar si pentru Ministrul Transporturilor si a decis ca ministrul.

Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa, marti, fiind prima iesire a sefului statului dupa ce social democratii au votat luni in sedinta Comitetului Executiv National remanierea Guvernului. Seful statului a anuntat ca accepta.

KLAUS IOHANNIS: Curtea Europeana de Conturi sprijina utilizarea eficienta a fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit ieri, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Curtii Europene de Conturi, Klaus-Heiner Lehne, context in care a mentionat ca prin rapoartele emise si prin recomandarile facute, aceasta institutie europeana reuseste sa ofere o baza importanta pentru cresterea eficientei si a corectitudinii in ceea ce priveste utilizarea fondurilor europene.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia Directiei Nationale Anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public.

Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea la sefia DNA. Cum a reactionat ministrul Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader pentru conducerea DNA. Anuntul a fost facut facut de Administratia Prezidentiala, fiind invocate motive de legalitate. Tot azi, presedintele Iohannis a respins alti patru procurori propusi de ministrul Justitiei pentru pozitii de conducere in Ministerul Public. Ma surprinde faptul ca a terminat de citit si de inteles asa de repede!, a reactionat Toader.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost acuzat de antisemitism: Ilan Laufer a picat testul maturitatii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a raspuns, miercuri, acuzatiilor lansate de Ilan Laufer. Iohannis spune ca referintele la antisemitism si nazism in disputa politica sunt iresponsabile si denota.

KLAUS IOHANNIS: Remanierea, o solutie slaba. Solutia corecta era inlocuirea Guvernului

ACTUALIZARE - Eugen Nicolicea PSD): Nu exista o motivatie sa refuze o revocare din functie a unui ministru Nu cred ca exista o motivatie ca un presedinte sa se opuna unei revocari, a declarat Nicolicea. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca remanierea guvernamentala este o solutie slaba si ca este in continuare de parere ca solutia corecta ar fi fost inlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )