Libnet.ro
UNICEF

12:31

Klaus Iohannis a decis sa faca primul pas - sa vorbeasca. Da semne ca vrea sa joace, in felul lui, desigur

B1 B1,
Klaus Iohannis a decis sa faca primul pas - sa vorbeasca. Da semne ca vrea sa joace, in felul lui, desigur

Presedintele Iohannis s-a hotarat sa vorbeasca cu poporul care l-a ales si la urcat in fotoliul de Cotroceni. Se pare ca seful statului a decis sa faca primul pas, asa cum se va numi si a doua carte a. continuă pe B1

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romanei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Noaptea alegerilor, prin ochii lui Klaus Iohannis: Nu-mi amintesc un mesaj anume, ci doar faptul ca imi auzeam numele strigat

Volumul Primul pas, al presedintelui Klaus Iohannis, publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat, in prezenta presedintelui Romaniei, sambata, pe 23 mai, la Bookfest, de la ora 15. 00, la standul editurii din pavilionul C2. Adevarul. ro prezinta fragmente din cel de-al volum scris de presedintele Romaniei.

Noaptea alegerilor, prin ochii lui Klaus Iohannis. Cel de-al doilea volum al presedintelui Iohannis, lansat la Bookfest

Volumul Primul pas, al presedintelui Klaus Iohannis, publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat, in prezenta presedintelui Romaniei, sambata, pe 23 mai, la Bookfest, de la ora 15. 00, la standul editurii din pavilionul C2. Adevarul. ro prezinta fragmente din cel de-al doilea volum scris de presedintele Romaniei.

Klaus Iohannis, inca un ghinion: Acum ca s-a vazut cu sacii in caruta, presedintele nu mai vede o greseala si nici nevoia sa se scuze

Presedintele Klaus Iohannis explica in cartea sa Primul pas episodul Ghinion! din campania electorala. Seful statului marturiseste ca replica a venit ca urmare a mediului neprietenos din emisiunea.

Klaus Iohannis explica episodul Ghinion!: M8209;am dus la o emisiune unde am considerat ca exista un mediu prietenos si, in loc sa8209;mi pastrez calmul, am reactionat la atacul moderatorului

Presedintele Klaus Iohannis explica in cartea sa Primul pas episodul Ghinion! din Campania electorala. Seful statului marturiseste ca replica a venit ca urmare a mediului neprietenos din emisiunea la.

Klaus Iohannis, critici dure la adresa fostului presedinte in noua lui carte

Presedinte Klaus Iohannis a scris in noua lui carte Primul pas ca fostul presedinte Traian Basescu nu a inteles nici in al doisprezecelea ceas care este rolul unui presedinte in functie.

Klaus Iohannis o critica pe Monica Macovei. De ce o acuza seful statului pe europarlamentara

Klaus Iohannis o acuza pe europarlamentara Monica Macovei de traseism politic in noua lui carte Primul pas.

Klaus Iohannis o acuza pe Monica Macovei de traseism in noua sa carte

Klaus Iohannis vorbeste in noua sa carte Primul Pas despre Monica Macovei, care, potrivit presedintelui, abordand acest discurs virulent justitiar, antihoti, antisistem, anticoruptie, in campania.

Monica Macovei: Presedintele Klaus Iohannis ajuta pas cu pas consolidarea retelelor baronilor locali

Europarlamentarul Monica Macovei este de parere ca presedintele Klaus Iohannis ajuta pas cu pas consolidarea retelelor baronilor locali si a retelelor de furt din bani publici. Promulgarea Legii pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )