Libnet.ro
UNICEF

21:15

Klaus Iohannis, inca un ghinion: Acum ca s-a vazut cu sacii in caruta, presedintele nu mai vede o greseala si nici nevoia sa se scuze

B1 B1,
Klaus Iohannis, inca un ghinion: Acum ca s-a vazut cu sacii in caruta, presedintele nu mai vede o greseala si nici nevoia sa se scuze

Presedintele Klaus Iohannis explica in cartea sa Primul pas episodul Ghinion! din campania electorala. Seful statului marturiseste ca replica a venit ca urmare a mediului neprietenos din emisiunea. continuă pe B1

Klaus Iohannis explica episodul Ghinion!: M8209;am dus la o emisiune unde am considerat ca exista un mediu prietenos si, in loc sa8209;mi pastrez calmul, am reactionat la atacul moderatorului

Presedintele Klaus Iohannis explica in cartea sa Primul pas episodul Ghinion! din Campania electorala. Seful statului marturiseste ca replica a venit ca urmare a mediului neprietenos din emisiunea la.

Robert Turcescu: Doar 18 secunde din interviul cu Klaus Iohannis au fost difuzate de televiziunea publica germana ARD. Interviul integral, doar pe internet. / Iohannis: Departamentul de Comunicare Publica o sa va lamureasca integral

Televiziunea publica germana ARD a difuzat duminica, 17 mai, o secventa de 18 secunde din interviul de 36 de minute realizat de Susanne Glass cu presedintele Romaniei, in cadrul unui material de aproape sase minute despre coruptia din Romania. Interviul integral, care are durata de 36 de minute, poate fi vazut doar pe internet, semnaleaza Robert Turcescu pe site-ul sau. Departamentul de Comunicare publica al Administratiei Prezidentiale anuntase, duminica, printr-un sms catre jurnalistii acreditati, ca Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru Televiziunea Publica Germana ARD care va fi difuzat duminica 17 mai a. c. , in intervalul 12-12.

Klaus Iohannis: Romania nu este inca pregatita pentru o institutie a Primei Doamne (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ]n cadrul conferinei de presa, desfasurata luni, ca isi mentine parerea referitoare la institutia primei doamne, spunand ca Romania nu este pregatita pentru un.

Klaus Iohannis: Noul sef SIE va fi nominalizat la momentul potrivit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa ca nu a stabilit inca cine va prelua sefia Serviciului de Informatii Externe. Voi face o nominalizare la momentul potrivit, a.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu vreau sa sesisez CCR pe tema Codului Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni,, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gand sa sesize Curtea Constitutionala pe tema Codului Silvic, atat timp cat inca se poate rezolva situatia.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu vreau sa sesisez CCR pe tema Codului Silvic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gand sa sesize Curtea Constitutionala pe tema Codului Silvic, atat timp cat inca se poate rezolva situatia.

Klaus Iohannis, despre liberali, la sarbatoarea PNL - 140 de ani: Mi-i doresc la guvernare

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri seara la evenimentul dedicat implinirii a 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal. In deschiderea discursului sau in fata liberalilor, Iohannis le-a transmis fostilor colegi din PNL ca mi-a fost dor de voi si i-a avertizat in gluma ca sunt hotarat sa va vorbesc ceva mai mult.

Presedintele Klaus Iohannis va fi decorat astazi de liberali cu distinctia I.C. Bratianu

Presedintele Klaus Iohannis va participa astazi la un eveniment organizat de liberali, cu prilejul implinirii a 140 de ani de existenta a partidului. Cu aceasta ocazie, Iohannis va primi din partea PNL distinctia I. Bratianu.

intalnire de taina acasa la ambasadorul Germaniei la Bucuresti: Klaus Iohannis, Robert Cazanciuc, Catalin Predoiu, printre participanti (VIDEO)

O intalnire de taina a avut loc luni seara, la resedinta ambasadorului Germaniei la Bucuresti, a anuntat Sabin Orcan in cadrul emisiunii X-Press, difuzata la B1 TV. Klaus Iohannis, Robert Cazanciuc,.

CCR discuta pe 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare

Curtea Constitutionala discuta in 10 iunie sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind Legea serviciilor comunitare. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca solicita Curtii Constitutionale.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )