Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 21,00

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 21,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine duminica, de la ora 21:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa inchiderea urnelor la scrutinele de duminica. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

Melescanu: Daca se decide prelungirea programului de vot la sectii din diaspora, se pot lua masuri foarte rapide / O alta solutie, oamenii care se afla in ambasade la ora 21,00 sa poata vota si dupa aceasta ora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, afirma ca se pot lua masuri foarte rapide in cazul in care Autoritatea Electorala Permanenta decide prelungirea programului de votare la sectiile din diaspora, pentru a permite cetatenilor romani care stau la cozi sa voteze. O alta solutie, a spus ministrul de Externe, este ca persoanele care se afla in curtea sau in incinta ambasadei sau consulatului la ora 21,00 sa poata vota si dupa aceasta ora.

Singurul exit-poll aprobat de BEC, la ora 21.00, la Antena 3

Singurul exit-poll aprobat de Biroul Electoral Central va fi prezentat diseara, de la ora 21. 00, la Antena 3, intr-o editie speciala prezentata de Mihai Gadea si Razvan.

Klaus Iohannis, declaratii de la ora 21.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa de la ora 21. 00, exact dupa inchiderea urnelor. Referendumul pe Justitie va fi validat, in conditiile in care pragul de prezenta a fost indeplinit inca de la ora 17.

Exit poll, ora 21.00: Primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019. Sectiile de votare s-au inchis

Sectiile de votare s-au inchis si acestea sunt primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019 si pentru referendumul pe Justitie. Exit-poll, rezultate alegeri europarlamentare, ora 21. 00 Romanii au iesit la vot in numar record, atat in tara, cat si in strainatate pentru a-si exprima votul pentru alegerile europarlamentare 2019, dar si pentru a se exprima in [] .

Alegeri europarlamentare 2019 si referendum. Rezultate exit-poll CURS -Avangarde: PSD: 25,8%, PNL: 25,8%, USR-PLUS: 23,9%

De la ora 21:00, sunt prezentate rezultatele exit-poll la alegerile europarlamentare 2019 si referendum. CURS si Avangarde au fost singurele case de sondare care au fost acreditate pentru a efectua in ziua alegerilor europarlamentare 2019 si a referendumului pe justitie sa faca un sondaj de tip exit-poll.

Alegeri Europarlamentare 2019 si Referendum 2019. Prezenta la vot la ora 21:00. Peste 9 milioane de romani din tara si din diaspora au votat

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 si Referendum 2019. La ora 21. 00, ora inchiderii urnelor in Romania, prezenta la vot la alegerile europarlamentare a fost de 48,96 %, iar la Referendum de 41,23 %. Asta inseamna .

Exit poll ora 21:00, Europarlamentare: EGALITATE intre PSD si PNL

Exit poll-ul la Europarlamentare indica o lupta stransa intre PNL, USR-PLUS si partidul de guvernare, PSD. Astfel, PSD a realizat 25,8% la egalitate perfecta cu PNL - 25,8%. 23,9% a primit USR-PLUS, in timp ce ALDE doar 4,9% si Pro Romania 5,7%.

EXIT POLL europarlamentare 2019. Adevarul.ro publica duminica, la ora 21.00, rezultatele sondajului Avangarde la iesirea de la urne

Rezultatele exit-poll-ului Avangarde privind alegeril europarlamentare vor fi publicate pe adevarul. ro duminica la ora 21.

Klaus Iohannis: Guvernul Dancila trebuie sa-si dea demisia!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere demisia Guvernului Dancila. intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannis a pus la zid PSD si Guvernul Dancila. Romanii din tara si din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )