Libnet.ro
UNICEF

18:46

Klaus Iohannis, declaratii de la ora 21.00

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, declaratii de la ora 21.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa de la ora 21. 00, exact dupa inchiderea urnelor. Referendumul pe Justitie va fi validat, in conditiile in care pragul de prezenta a fost indeplinit inca de la ora 17. continuă pe Adevărul

Iohannis:Guvernul PSD trebuie sa plece. Acest accident al democratiei trebuie sa dispara. PSD si-a batut joc de romani. Rusine!

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Guvernul Dancila trebuie sa cada dupa rezultatul votului de la europarlamentare, care a confirmat prabusirea PSD. Social-democratii, sub conducerea lui Liviu Dragnea, au pierdut aproape 20 de procente in cei doi ani si jumatate de guvernare: de la alegerile europarlamentare pana azi. Guvernul PSD trebuie sa plece. E un rezultat care nu poate interpretat in niciun alt fel, a spus Iohannis.

Baie de multime esuata pentru Klaus Iohannis. Cum a fost surprins presedintele pe strazile din Cluj

Presedintele Klaus Iohannis, impreuna cu Partidul National Liberal s-a aflat la o plimbare prin centrul Clujului. Acesta nu a avut parte de baia de multime sperata, oamenii aratand neinteres pentru prezenta.

KLAUS IOHANNIS: Participarea la vot, senzationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in aceasta seara, ca participarea la alegerile pentru Parlamentul European si la referendum a fost senzationala.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 21

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine duminica, 26 mai, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, de la ora 21. Romanii din tara si din Diaspora au iesit astazi sa-si exprime votul.

Klaus Iohannis, declaratie de presa, la ora 21,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine duminica, de la ora 21:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, dupa inchiderea urnelor la scrutinele de duminica.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a votat: Romani, veniti la vot, chiar merita sa votati / Astazi puteti sa incepeti sa schimbati Romania. Puterea politica este la voi- UPDATE

Presedintele Klaus Iohannis a mers sa voteze, duminica, in Capitala, la sectia de la Liceul Jean Monnet, si le-a transmis romanilor ca este o zi importanta.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos solicita prelungirea programului de vot pana la ora 23:00 astfel incat sa voteze toti romanii

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au solicitat autoritatilor prelungirea programului de vot in aceasta seara, astfel incat, toti romanii sa poata vota duminica, deoarece la mai multe sectii ar exista cozi.

Klaus Iohannis ataca la CCR Legea nr. 7/2006 privind statutul functionarului public parlamentar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, catre Curtea ConstitutionalaCCR) o sesizare de neconstitutionalitate ce vizeazaLegea pentru completarea art. 10 din Legea nr. 7/2006 privind statutul.

Klaus Iohannis: Guvernul Dancila trebuie sa-si dea demisia!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, cere demisia Guvernului Dancila. intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni, Iohannis a pus la zid PSD si Guvernul Dancila. Romanii din tara si din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )