Libnet.ro
UNICEF

21:30

Maia Sandu, primita la Cotroceni. Ce inseamna aceasta vizita pentru Republica Moldova

Playtech Playtech,
Maia Sandu, primita la Cotroceni. Ce inseamna aceasta vizita pentru Republica Moldova

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primit in dimineata de marti, la Palatul Cotroceni. Oficialul a fost primit de presedintele Klaus Iohannis si urmeaza ca cei doi sa sustina declaratii comune de presa. Maia Sandu, premierul Republicii Moldova, a fost primita la Cotroceni Maia Sandu a avut prima vizita a sefului Executivului, dupa recunoasterea . continuă pe Playtech

VIDEO Maia Sandu, primita la Cotroceni. Este prima vizita externa a premierului de la Chisinau. Iohannis: Romania sprijina parcursul european al R. Moldova si deblocarea asistentei financiare europene Sandu: Avem mare nevoie de sprijinul Romaniei

Premierul Republicii Moldova Maia Sandu a fost primit marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Este prima vizita a sefului Executivului, dupa recunoasterea Guvernului moldovean. Seful statului a declarat ca sustine parcursul european al Republicii Moldova si solutionarea conflictului din Transnistria cu respectarea integritatii teritoriale a R. Moldova. De asemenea, Iohannis a mai spus ca Romania sustine deblocarea asistentei financiare europene pentru Chisinau si crearea unui grup de lucru mixt romano-moldovean pentru consolidarea institutiilor moldovene. La randul sau, Maia Sandu a spus, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca are incredere ca Romania le va fi alaturi cetatenilor in calitate de aliat de baza in parcursul european. Ea a amintit si de mostenirea regimului oligarhic, care este una foarte grea.

Maia Sandu, in Romania. Iohannis anunta crearea unui grup de experti comuni cu Republica Moldova. M. Sandu: Avem mare nevoie de sprijinul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannia a declarat, marti, dupa disicutia cu premierul moldovean Maia Sandu, ca a propus creare a unui grup de experti care, impreuna cu expertii din Republica Moldova, sa identifice domeniile in care este nevoie de asistenta si sa fie demarate proiecte concrete. Este prima vizita a premierului moldovean, dupa instalarea Executivului de la Chisinau.

Maia Sandu, primita de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni: Premierul moldovean se va intalni si cu Viorica Dancila, si cu reprezentantii Parlamentului (FOTO)

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita, marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Sefa executivului de la Chisinau se va mai intalni, la Bucuresti, cu premierul.

Maia Sandu, in vizita oficiala la Bucuresti

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, se va afla in vizita oficiala la Bucuresti, marti, a anunt.

Klaus Iohannis, declaratii dupa intalnirea cu premierul Maia Sandu: Romania poate acorda asistenta Moldovei

UPDATEPremierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti dimineata, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis. Romania este si va fi cel mai constant si dedicat.

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, vizita oficiala la Bucuresti

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, se va afla marti intr-o vizita oficiala la Bucuresti, aceasta fiind prima vizita externa pe care prim-ministrul de la Chisinau o efectueaza dupa preluarea.

Ce asteptari are Maia Sandu, premierul R. Moldova, la Bucuresti in 2 iulie?

Un anunt sec despre vizita prim-ministrului Republicii Moldova, Maia Sandu, in 2 iulie a. c. in Romania la invitatia presedintelui Klaus Iohannis a trecut neobservat in presa romaneasca. Desi aceasta vizita are un rol esential in batalia diplomatica ce se desfasoara in prezent pentru Republica Moldova. Practic, Romania intra din nou in carti in jocul geopolitic din regiune, pentru ca Maia Sandu transmite ACUM un mesaj foarte clar Moscovei.

Maia Sandu, explicatii despre alianta cu Igor Dodon

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita, marti, de presedintele Klaus Iohannis, la .

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora dupa intalnirea cu Maia Sandu: Romania va ramane cel mai sincer sustinator al eforturilor Republicii Moldova

UPDATEPrim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita marti, la Palatul Victoria, de premierul Viorica Dancila. Noul lidel al social-democratilor, Viorica Dancila, a mai precizat ca Romani.

Maia Sandu: Avem incredere ca Romania va ramane alaturi, in calitate de aliat de baza al cetatenilor Republicii Moldova, si in parcursul nostru european

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat, marti, la Cotroceni, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, ca are incredere ca Romania va ramane alaturi, in calitate de aliat de baza al cetatenilor Republicii Moldova, si in parcursul european al tarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )