Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Vom continua neabatuti lupta anticoruptie, este vitala pentru Romania

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Vom continua neabatuti lupta anticoruptie, este vitala pentru Romania

Autoritatile statului roman vor continua lupta anticoruptie, intrucat 'aceasta lupta este vitala pentru Romania', a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Vom continua neabatuti lupta anticoruptie, este vitala pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, ca autoritatile din Romania vor continua lupta anticoruptie. Acesta a mai precizat ca lupta este vitala pentru.

Presedintele Klaus Iohannis, anunt important despre lupta anticoruptie: Este vitala pentru Romania!

Autoritatile statului roman vor continua lupta anticoruptie, intrucat aceasta lupta este vitala pentru Romania, a declarat presedintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul.

Lovitura pentru Klaus Iohannis: Turcia este de partea Bulgariei in scandalul flotei de aparare de la Marea Neagra

Lovitura grea pentru Klaus Iohannis. Si Turcia este de partea Bulgariei in scandalul flotei de aparare de la Marea Neagra. Ministrul bulgar de Externe sustine ca Turcia nu este dispusa sa renunte la.

Ponta: Klaus Iohannis da pe langa poarta. E o catastrofa la capitolul politica externa

Fostul premier Victor Ponta a criticat maniera presedintelui Klaus Iohannis de a face politica externa. Domnul Iohannis este cel mai netalentat la politica externa. Da pe langa poarta. in .

UPDATE Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu presedintele german Joachim Gauck: Summitul NATO trebuie sa transmita un mesaj puternic de solidaritate, cu o intarire echilibrata si proportionala a flancului estic

Summitul NATO de la Varsovia trebuie sa transmita un mesaj puternic de solidaritate, unitate si coeziune, a declarat luni presedintele Klaus Iohannis, intr-o declaratie comuna de presa cu omologul sau german, Joachim Gauck, in care a pledat din nou pentru o intarire echilibrata si proportionala a flancului estic al Aliantei.

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis. Ce au discutat cei doi sefi de stat

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, a fost primit, luni, la Palatul Cotroceni, la invitatia omologului sau roman, Klaus Iohannis, cu privire la intensificarea relatiilor de tip strategic si consolidarea.

Klaus Iohannis se vede luni cu presedintele Germaniei. Ce vor discuta cei doi sefi de stat

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck va incepe, luni, o vizita de stat in Romania la invitatia presedintelui Klaus Iohannis, pe langa intalnirile oficiale acesta urmand sa viziteze, impreuna cu seful statului roman, orasul Sibiu, unde va merge la Liceul Brukenthal si la biserica fortificata de la Cisnadie.

Presedintele Germaniei, in vizita de stat in Romania. Joachim Gauck se intalneste luni cu Klaus Iohannis si cu Dacian Ciolos

Presedintele Germaniei, Joachim Gauck, si partenera sa. Daniela Schadt, se afla intr-o vizita de stat in Romania in perioada 20 - 22 iunie, oficialul german avand programate discutii politice cu presedintele Klaus Iohannis si cu prim-ministrul Dacian Ciolos luni si o vizita la Sibiu marti.

Klaus Iohannis, la premierea elevilor unei scoli de la tara: Performantele scolare pot fi criteriile de performanta pentru salarizarea profesorilor

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent vineri, 17 iunie, in comuna bacauana Motoseni, la festivitatea de premiere a elevilor claselor a - VIII-a, care a avut loc la Scoala Gheorghe Nechita din localitate. Presedintele Romaniei considera ca educatia si reducerea abandonului scolar sunt prioritatea numarul 1 a tarii.

Mesajul transmis de presedintele Klaus Iohannis dupa accidentul din Brasov

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante in urma accidentului din Persani. Am aflat cu tristete despre accidentul petrecut pe drumul intre Brasov si Fagaras. Sper ici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )