Libnet.ro
UNICEF

01:06

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora privind temele momentului

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora privind temele momentului

Presedintele Klaus Iohannis sustine joi, la ora 18,00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocatiilor pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

VIDEO Klaus Iohannis: Asumarea raspunderii Guvernului pe alegeri in doua tururi, alegere foarte potrivita. ii sprijin total

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca sprijina total anuntul Guvernului Ludovic Orban de a-si asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi si a anuntat ca va cere dezbaterea proiectului in sesiune extraordinara a Parlamentului. in ceea ce priveste o motiune de cenzura a opozitiei, seful statului s-a declarat destul de sceptic. CITESTE SI: Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. Orban: E vital ca primarii sa fie alesi de jumatate plus unu din cetateni, pentru a avea legitimitate Care este procedura.

Ce se intampla cu alocatiile copiilor. Klaus Iohannis a facut acum anuntul oficial

E oficial! Alocatiile copiilor se dubleaza. Marti, presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret pentru promovarea legii in acest sens. Ce se intampla cu alocatiile copiilor Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promovarea Legii privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului, cu numarul 92019, pentru modificarea si completareaLegii nr. 611993, privind .

KLAUS IOHANNIS: Primarii, alesi in urma a doua tururi de scrutin

Guvernul va promova in foarte scurt timp o legislatie pentru alegerea primarilor in doua tururi, a declarat, ieri, presedintele Klaus Iohannis, in urma intalnirii pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban. Presedintele a refuzat sa precizeze modalitatea in care Executivul doreste sa faca acest lucru, prin ordonanta de urgenta sau prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, dar a mentionat ca schimbarea legislatiei privind alegerea primarilor este solutia cea mai buna.

Klaus Iohannis: Revenirea la alegerile in doua tururi este corecta si normala

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sprijinul sau neconditionat pentru proiectul guvernului privind revenirea la alegerile primarilor in doua tururi.

Klaus Iohannis, anunt despre Legea alocatiilor: Probabil ca nu se poate aplica imediat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii probabil ca nu se poate aplica imediat.

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis isi doreste anticipate mai mult decat Ludovic Orban

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat ca Klaus Iohannis isi doreste alegeri anticipate mai mult decat insusi premierul Ludovic Orban. Reactia acestuia vine dupa ce presedintele a promulgat legea privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Klaus Iohannis a semnat decretele. Chestorul Roman a fost eliberat din functie. Generalul Marian Nucu a fost trecut in rezerva

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de politie Ionela-Antoneta Roman si trecerea in rezerva a generalului de brigada cu o stea Marin Gheorghe-Nucu, din Ministerul Afacerilor Interne, informeaza Administratia Prezidentiala.

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )