Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis a decorat astazi o serie de personalitati olandeze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a decorat astazi o serie de personalitati olandeze

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretele pentru decorarea unor personalitati din Regatul Tarilor de Jos, printre care se numara si fostul premier olandez Jan Peter Balkenende, se arata intr-un comunicat al Administratia Prezidentiale, intr-un comunicat remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis a decorat mai multe personalitati din Olanda

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele pentru decorarea unor personalitati din Regatu.

Klaus Iohannis l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Serbiei

Seful statului, Klaus Iohannis, l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Serbiei, Aleksandar Vu269;ic, aflat in vizita oficiala in tara noastra.

Klaus Iohannis nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei

Klaus Iohannis nu sesizeaza Comisia de la Venetia pe legile justitiei. Presedintele Romaniei a trimis un raspuns Forumului Judecatorilor, care i-autrimis sefului de stat o scrisoare in acest.

Tudorel Toader, raspuns pentru Klaus Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde atacului lansat de presedintele Klaus Iohannis, la bilantul Parchetului General. Pentru corecta informare a opiniei publice: Art. 132 din Constitutie prevede ca.

Klaus Iohannis face acuzatii: Se incearca intimidarea procurorilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la bilantul Parchetului General, ca articolul din Constitutie privind procurorii este clar, acestia sunt sub autoritatea ministerului Justitiei, nu in subordine, dar prin ac.

Ministerul Public isi prezinta astazi bilantul pe 2017, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis

Ministerul Public isi prezinta miercuri bilantul de activitate pe 2017, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. La precedentul bilant al institutiei, seful statului a laudat activitatea Ministerului Public in anul 2016, afirmand ca a contribuit la restabilirea increderii cetatenilor in justitie, dar a atras atentia ca procurorii trebuie sa ramana loiali normei potrivit careia nimeni nu este mai presus de lege si trebuie sa respecte libertatile si drepturile cetatenilor. Tot atunci, presedintele spunea ca asteapta, ca si societatea romaneasca, finalizarea anchetelor privind Revolutia si Mineriada, asa cum scrie la carte: prin decizii clare si cat mai rapide, temeinice si legale. Saptamana trecuta, la bilantul DNA, Iohannis a subliniat ca asistam la manifestari virulente ale disperarii in incercarea clara de a subordona justitia politicului si ca integritatea magistratilor trebuie sa ramana standard de referinta pentru societate, potrivit news. ro.

Presedintele Iohannis participa, astazi, la sedinta de bilant a Ministerului Public

Presedintele Klaus Iohannis va participa astazi la sedinta de bilant a Ministerului Public pe anul 2017, dupa ce in urma cu o saptamana a participat la bilantul DNA unde a afirmat ca asistam la manifestari virulente ale disperarii in incercarea clara de a subordona justitia politicului, in care niste inculpati si condamnati penal s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au anchetat.

Presedintele Republicii Serbia vine in vizita oficiala la Bucuresti, iar joi se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis il va primi joi, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Republicii Serbia, Aleksandar Vucic, in cadrul vizitei oficiale pe care acesta o efectueaza la Bucuresti, la invitatia sefului statului, informeaza news. ro.

Ce legatura exista intre rachetele Patriot, presedintele Klaus Iohannis, Felix Tataru si HotNews.ro

Intre rachetele Patriot, presedintele Klaus Iohannis, Felix Tataru si site-ul HotNews exista o legatura care implica contracte pentru achizitia de armament, actiuni de publicitate si PR, si care ajunge.

Proiect de amploare anuntat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, printr-un mesaj transmis in cadrul Galei Din apreciere pentru tine organizata de Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor, ca in perioada urmatoare va fi supus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )