Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis a decorat cadre medicale din linia intai a luptei cu COVID-19: Onorati vocatia de medic indiferent cat de periculos este mediul de lucru. Dragostea dumnevoastra pentru semeni ne inspira si ne responsabilizeaza

B1 B1,
Klaus Iohannis a decorat cadre medicale din linia intai a luptei cu COVID-19: Onorati vocatia de medic indiferent cat de periculos este mediul de lucru. Dragostea dumnevoastra pentru semeni ne inspira si ne responsabilizeaza

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti seara, la Palatul Cotroceni mai multe cadre medicale care se afla in prima linie a luptei cu epidemia de coronavirus, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. in. continuă pe B1

Presedintele Iohannis a decorat cadre medicale si institutii din domeniul Sanatatii

In cinstea Zilei Nationale a Romaniei, presedintele Iohannis a decorat cadre medicale si institutii .

Klaus Iohannis a decorat mai multi doctori si asistente medicale, de Ziua Nationala a Romaniei: Dvs, cei din linia intai, luptati neobosit pentru viata, de multe ori cu riscul propriei sigurante VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti, de Ziua Nationala a Romaniei, mai multi doctori si asistente medicale, precum si universitati de medicina.

Mii de cadre medicale din Spania au marsaluit in sprijinul sistemului sanitar

Mii de reprezentanti ai personalului medical afectat de pandemie au marsaluit la Madrid in sprijinul sistemului de sanatate public spaniol, relateaza Agerpres.

Presedintele Iohannis a decorat cadre sanitare, universitati de medicina si INSP

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, mai multe cadre cadre sanitare, universitati si Institutul National de Sanatate Publica INSP) pentru efortul depus in contextul masurilor de combatere a pandemiei de COVID-19, conform Agerpres.

Klaus Iohannis, in vizita la Spitalul Universitar din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge astazi la ora 13:00 in vizita la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.

Klaus Iohannis l-a decorat pe Raed Arafat cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe secretarul de stat si medicul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler. Acest Ordin este.

Klaus Iohannis, prins din nou pe picior gresit: Zeci de persoane, la Palatul Cotroceni, fara respectarea legii

Desi la evenimentele care au loc in spatiu inchis nu au voie sa participe mai mult de 20 de persoane, la ceremonia de marti seara, de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a ignorat legea si a decorat zeci de persoane aflate in Sala Unirii.

Raed Arafat, facut cavaler de presedintele Klaus Iohannis

Medicul Raed Arafat a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler.

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, luni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit agendei sefului statului, vizita va avea avea loc la ora 13,00. Duminica, presedintele Klaus Iohannis a vizitat.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )