Libnet.ro
UNICEF

22:15

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, luni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit agendei sefului statului, vizita va avea avea loc la ora 13,00. Duminica, presedintele Klaus Iohannis a vizitat. continuă pe B1

Klaus Iohannis, in vizita la Spitalul Universitar din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge astazi la ora 13:00 in vizita la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.

Klaus Iohannis viziteaza statia Jupa, dupa finalizarea primei etape a gazoductului BRUA

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, sambata, in judetul Caras-Severin, Statia de comprimare gaze .

Klaus Iohannis viziteaza Statia Jupa, cu ocazia finalizarii lucrarilor la prima faza a gazoductului BRUA

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, astazi, in judetul Caras-Severin, Statia de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizarii lucrarilor la prima faza a gazoductului BRUA.

Klaus Iohannis, dupa vizita la Spitalul Universitar: Vom reforma sistemul de sanatate dupa alegeri, cand vom avea un Guvern sprijinit solid din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa vizita de la Spitalul Universitar, ca reforma din sanatate va fi inceputa doar dupa alegeri, cand PNL va avea un Guvern sprijinit solid din Parlament.

Raed Arafat, facut cavaler de presedintele Klaus Iohannis

Medicul Raed Arafat a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler.

Angajatii DSP Bucuresti, testati de urgenta. Presedintele Klaus Iohannis, asteptat sa participe la un eveniment pe Arena Nationala

Majoritatea angajatilor si voluntarilor Directiei de Sanatate Publica Bucuresti au fost convocati, sambata dimineata, la stadionul Arena Nationala pentru a fi testati, cu 24 de ore inainte de vizita presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului se va deplasa duminica pe Stadionul National.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita la Call Center DSP Bucuresti

Klaus Iohannis efectueaza astazi, la ora 11:00, o vizita la Call Center DSP Bucuresti, la Arena Nationala, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, raspuns scurt despre redeschiderea pietelor: Legea nu a ajuns la mine!

Presedintele Klaus Iohannis a facut primele declaratii dupa vizita la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Printre altele, acesta a vorbit si despre vaccinul anti-COVID care ar putea fi disponibil la inceputul anului viitor.

Iohannis: Vaccinarea in masa a populatiei impotriva COVID, undeva in primavara, dar trebuie sa asteptam sa vedem descrierea pentru fiecare vaccin Nu, nu va creste numarul imbolnavirilor dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis spune ca la inceputul anului viitoru este posibil ca in Romania sa existe 1-2 tipuri de vaccin anti-COVID, iar vaccinarea in masa a populatiei va incepe undeva in primavara. Iohannis a sustinut, luni, ca in Romania va fi o campanie de vaccinare de succes, iar dupa rezultate toata lumea se va convinge si va dori sa se vaccineze. El a facut din nou o pledoare pentru alegeri si a sustinut ca in niciun caz dupa scrutinul din 6 decembrie nu va creste numarul de cazuri de COVID-19, pentru ca autoritatile sunt foarte bine pregatite.

KLAUS IOHANNIS: inteleg ca testarea voluntarilor de la Call center-ul DSP Bucuresti a fost o actiune voluntara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca voluntarii care lucreaza la Call center-ul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti amenajat la Arena Nationala au fost testati pentru COVID-19 intr-o actiune voluntara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )