Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis, despre cazul Ponta: Speta arata ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre cazul Ponta: Speta arata ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin

Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Croatia, unde a vorbit si despre situatia in care se afla Victor Ponta, acesta fiind urmarit penal, informeaza Stiri pe surse. Este evident ca. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre premierul Victor Ponta: Nici Baku, nici la multi ani, nici Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de a pleca in Croatia, ca Victor Ponta nu l-a informat ca pleaca la Jocurile Europene de la Baku si ca nu a vorbit cu el in ultimele doua zile.

Klaus Iohannis, despre comunicarea cu Victor Ponta: Nici Baku, nici La multi ani, nici Turcia. Am aflat, cum spuneti voi, pe surse (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, ca nu a fost informat de primierul Victor Pona ca va veni la Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene din Azerbaidjan. intrebat de un jurnalist daca a fost.

Corespondenta din Croatia. Cum a ajuns cazul Ponta subiect de discutie si la Zagreb. Croatia a trecut printr-un caz Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, la Zagreb, mai intai de premierul Zoran Milanovici, apoi de presedintele Kolinda Grabar8208;Kitarovic. Unul dintre subiectele de discutie a fost lupta anticoruptie. Inevitabil, s-a ajuns la premierul Victor Ponta, mai ales in conditiile in care Croatia a trecut deja prin faza unui premier urmarit penal, care, ulterior, a fost chiar condamnat.

Iohannis, despre Ponta: Nu m-a sunat nici sa-mi spuna ca pleaca la Baku si nici de ziua mea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca a aflat despre plecarea lui Victor Ponta la Baku pe surse, dupa ce acesta plecase, spunand ca premierul nu l-a sunat nici sa il informeze ca merge in Azerbaidjan, nici sa ii spuna la multi ani de ziua sa si nici sa il anunte ca merge in Turcia.

Iohannis, despre Ponta: Nu m-a sunat nici sa-mi spuna ca pleaca la Baku si nici de ziua mea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca a aflat despre plecarea lui Victor Ponta la Baku pe surse, dupa ce acesta plecase, spunand ca premierul nu l-a sunat nici sa il informeze ca merge in Azerbaidjan, nici sa ii spuna la.

Klaus Iohannis, intrebat cum va mai coabita cu Victor Ponta: E buna intrebarea. Inca nu am un raspuns

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, intrebat cum va mai coabita cu premierul Victor Ponta, in conditiile in care nu il informeaza in ceea ce priveste politica externa, un atribut exclusiv al Presedintiei, ca nu are deocamdata un raspuns. Seful statului a precizat ca a aflat de vizita premierului la Baku din surse, dupa ce a plecat si ca nu a vorbit cu acesta in ultimele doua zile.

Victor Ponta pentruL'Express: Sunt dezamagit de Klaus Iohannis, a tinut partea PNL. Opozitia a folosit procuroriipentru scopuri politice. Daca voi fi condamnat voi demisiona

Victor Ponta a declarat vineri publicatiei L'Express, cu cateva ore inainte de respingerea motiunii de cenzura, ca este dezamagit ca presedintele Klaus Iohannis a tinut partea PNL si ca opozitia foloseste procurorii in scopuri politice. Premierul a spus si ca isi va da demisia imediat daca va fi condamnat de justitie.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Cred ca a cedat presiunilor puternice venite din partea anturajului sau

Premierul Victor Ponta il ataca din nou pe presedintele Klaus Iohannis. intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, seful Guvernului sustine ca pe Iohannis il strica anturajul si da de inteles.

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe presedintele CEDO: Cei doi oficiali au discutat despre procesul de reforma al instantei de la Strasbourg

Presedintele Klaus Iohannis a avut vineri o intrevedere la Palatul Cotroceni cu presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO), Dean Spielmann, cei doi purtand discutii despre procesul de reforma a.

Gabriel Oprea: Cu Klaus Iohannis am avut doar intalniri institutionale. Despre majoritate am vorbit cu Blaga, Gorghiu, Petrache. Raspunsul meu a fost ca nu pot sa ies dintr-o majoritate, fiindca mi-am dat cuvantul

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, in cadrul unui interviu pentru PRO TV, ca a avut doar intalniri institutionale cu presedintele Klaus Iohannis, iar singurele discutii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )