Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis lanseaza un nou atac: Guvernul PSD a gazat si a batut romanii, mi se pare incallificabil si inadmisibil (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis lanseaza un nou atac: Guvernul PSD a gazat si a batut romanii, mi se pare incallificabil si inadmisibil (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou Guvernul si PSD pentru violentele ce au avut loc la mitingul diasporei din 10 august. intrebat daca a primit un raport privind violentele din 10 august din Piata. continuă pe B1

Iohannis: Faptul ca Guvernul PSD a gazat si a batut romnii mi se pare incalificabil / Dragnea are fricile, obsesiile si cosmarurile unui dictator

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou, vineri, Guvernul pe tema protestelor, sustinand ca faptul ca Guvernul PSD a gazat si a batut romanii i se pare incalificabil. De asemenea, seful statului a comentat ca Liviu Dragnea are obsesii, frici si cosmaruri de dictator.

Klaus Iohannis, un nou apel la statul de drept: Generatia actuala sa apere democratia. Sa combatem orice tendinta extremista

Presedintele Romaniei face un nou apel pentru apararea statului de drept. Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului in care face aluzie la PSD si.

Iohannis, dezlantuit: Mi se pare inadmisibil ca Guvernul PSD a batut si gazat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac foarte dur la adresa PSD in ceea ce priveste modul in care Guvernul si Jandarmeria au gestionat desfasurarea protestului din 10 august.

Klaus Iohannis: Faptul ca Guvernul PSD a gazat si a batut romanii mi se pare incallificabil si inadmisibil. Dar nu vreau sa ma pronunt

PresedinteleKlaus Iohannisa afirmat, vineri, la Sibiu, unde participa la o sedinta a PNL, ca este inadmisibil si incalificabil ca Guvernul PSD a batut si a gazat oamenii in Piata Victoriei, da.

Klaus Iohannis acuza Guvernul de o mare minciuna: Poate face rectificare pe sanatate, educatie, pensii si fara acordul CSA

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat, vineri, Guvernul de o mare minciuna dupa ce executivul a sustinut ca seful statului pericliteaza veniturile pensionarilor si mamelor sau asistenta medicala prin.

Klaus Iohannis, atac fara precedent la adresa Guvernului Dancila. Minciuni, incompetenta si cinism

Presedintele Klaus Iohannis le-a raspuns celor din Guvernul Dancila, dupa ce Executivul a afirmat ca presedintele blocheaza rectificarea bugetara si astfel nu poate fi modificat bugetul pentru plata salariilor.

Klaus Iohannis, despre cum poate fi inlocuit Guvernul Dancila: Nu-mi imaginez alta cale decat...

Klaus Iohannis a afirmat, vineri seara, dupa sedinta PNL de la Sibiu, ca exclude ca Guvernul Dancila sa fie schimbat pe alte cai decat cele democratice: printr-o motiune de cenzura sau prin alegeri. Cu.

Este OFICIAL: Guvernul i-a solicitat lui Klaus Iohannis convocarea iN REGIM DE URGENTA a unei sedinte CSATprivind rectificarea bugetara

Guvernul a anuntat, miercuri, ca a transmis marti seara presedintelui Klaus Iohannis o solicitare de convocare de urgenta a unei sedinte a Consiliului Superm de Aparare a Tarii, se arata intr-un comunicat.

Klaus Iohannis a explicat ce inseamna Guvernul meu si a comentat o eventuala suspendare: Ha-ha-ha!

Presedintele Klaus Iohannis a explicat vineri, dupa o sedinta a PNL la Sibiu, ca dorinta de a avea un Guvern al sau se traduce printr-un guvern format din oameni care ii sunt apropiati in gandirea politica.

Klaus Iohannis: Summitul Initiativa celor Trei Mari se va organiza pe datorie. Aici ne-a dus guvernul de incompetenti

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca Administratia Prezidentiala va fi nevoita sa organizeze summitul Initiativa celor Trei Mari cu bani imprumutati in urma deciziei Guvernului de a taia bani.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )