Libnet.ro
UNICEF

12:00

Klaus Iohannis, despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Sunt probleme structurale in spitale. Am cerut ministrului Sanatatii sa lucreze cu celeritate la un proiect de reforma (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Sunt probleme structurale in spitale. Am cerut ministrului Sanatatii sa lucreze cu celeritate la un proiect de reforma (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Institutul Matei Bals, acolo unde, vineri dimineata, s-a produs un incendiu soldat cu moartea a cinci pacienti COVID-19. Seful statului a subliniat ca exista probleme. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Este o zi foarte trista. imi pare foarte rau

Presesintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Institutul Matei Bals, unde un incendiu puternic a provocat moartea a cinci pacienti, ca e o zi foarte trista, ca ii pare foarte rau si a transmis condoleante familiilor indoliate, iar celor care au fost in saloane le-a urat insanatosire grabnica.

Incendiul de la Institutul Matei Bals: Trei pacienti sunt intubati Detalii despre starea celor peste 50 de bolnavi transferati la alte spitale

Zece din cei peste 50 de pacienti transferati la alte spitale din Capitala in urma incendiului de la Institutul Matei Bals sunt internati la terapie intensiva, trei fiind intubati, potrivit ultimelor date furnizate de Ministerul Sanatatii.

UPDATE Incendiul de la Institutul Matei Bals: Avocat: O infirmiera a avut prezenta de spirit sa opreasca alimentarea cu oxigen

Infirmierele au fost primele care au reactionat in momentul in care a izbucnit incendiul de la Institutul Matei Bals, iar una dintre ele a avut prezenta de spirit de o opri alimentarea cu oxigen, a declarat avocatul spitalului, Constantin Durgheu. Doua infirmiere si doua asistente de la Institutul Matei Bals aflate de garda in pavilionul unde a izbucnit incendiul soldat cu moartea a cinci pacienti au fost audiate, vineri, la sediul Politiei Capitalei.

Presa internationala despre incendiul de la Institutul Matei Bals: Statul a construit un spital in ultimele trei decenii Referinte la incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt si Colectiv

Incendiul de vineri dimineata de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din capitala a facut inconjurul presei internationale, aceasta remarcand ca este al doilea incendiu de proportii la un spital Covid din tara noastra in mai putin de trei luni.

Reactia Sanitas, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals: Pacientii sufera cel mai mult din cauza uzurii spitalelor romanesti

Federatia Sanitas a transmis, vineri, dupa incendiul de la Institutul Matei Bals ca pacientii sunt cei care sufera cel mai mult din cauza uzurii spitalelor si a neglijentei perpetuate de autoritatile romanesti. Sindialistii considera ca salariatii din sistem, obositi si demoralizati, au un stres in plus din cauza pericolului de incendiu.

Incendiul de la Institutul Matei Bals: A patra victima avea 80 de ani si suferise arsuri pe 20% din suprafata corpului Un alt pacient este in stare critica

A patra victima a incendiului de la Institutul Matei Bals este o femeie de 80 de ani, care suferise arsuri pe 20% din suprafata corporala. Este pacientul pentru care echipele medicale ajunse la fata locului au incercat fara succes manevre de resuscitare. Celelalte trei victime au murit carbonizate, iar pana la acest moment autoritatile nu au furnizat informatii despre acestea.

Prefectul Capitalei, despre incendiul de laInstitutul Matei Bals:Din fericire, instalatiile antiincendiu au functionat

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat ca instalatiile antiincendiu ale pavilionului unde a avut locincendiul de la Institutul Matei Balsau functionat si au deconectat automat sursele de oxigen si electricitate, evitand o tragedie mai mare. El a mai spus vineri, la Digi 24, ca, din informatiile sale,pavilionul era recent renovat, instalatiile respectau standardele si nu erau probleme de incalzire.

Incendiul de la Institutul Matei Bals: Coordonatorul interventiei: Cele patru saloane care au ars erau ca un furnal in mijlocul cladirii

Cele patru saloane de la Institutul Matei Bals care au ars in incendiul soldat cu decesul a cinci pacienti erau ca un furnal in mijlocul cladirii, afirma seful ISU Bucuresti - Ilfov, colonelul Orlando Schiopu, care spune ca a ars aproximativ 30 la suta din suprafata parterului din cladirea in care a izbucnit focul.

Incendiul de la Institutul Matei Bals: STS: Au fost 10 apeluri la 112 Cronologia unei tragedii

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a transmis ca au fost 10 apeluri la 112 pentru a anunta incendiul de la Institutul Matei Bals. Primul a fost la ora 5:04, insa s-a auzit doar un zgomot de fond, iar cel care a sunat a fost reapelat si a semnalat izbucnirea focului.

Incendiul de la Institutul Matei Bals: Nicusor Dan: in ultima saptamana nu au existat probleme cu furnizarea caldurii la spital

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca in ultima saptamana, inclusiv noaptea trecuta, nu au existat probleme cu furnizarea caldurii la Institutul Matei Bals. El a facut aceste precizari in contextul informatiilor ca incendiul soldat cu 4 morti ar fi izbucnit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - , in conditiile in care spitalul a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )