Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis, despre romanii de peste granite: Facem tot ce putem pentru a-i aduce acasa, in contextul restrictiilor

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre romanii de peste granite: Facem tot ce putem pentru a-i aduce acasa, in contextul restrictiilor

Presedintele Klaus Iohannis a spus, joi, intr-o declaratie de presa, ca o prioritate pentru statul roman este repatrierea cetatenilor din afara granitelor, mai ales a muncitorilor sezonieri. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, anunt important despre romanii din strainatate. Ce se va intampla cu ei

Presedintele Klaus Iohannis a facut un anunt important despre repatrierea romanilor ramasi in strainatate, ca urmare a masurilor luate in contextul COVID-19. Anunt Klaus Iohannis: ce se va intampla cu romanii din strainatate Pe 17 martie, seful statului cerea membrilor Consiliului European crearea unor coridoare umanitare care sa permita repatrierea cetatenilor romani blocati in strainatate.

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

Romania in carantina totala. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii

Klaus Iohannis are astazi o intalnire de gradul trei cu premierul Ludovic Orban, in care va face o declaratie de presa la final. Discutia consta in masurile de prevenire a pandemiei din Romania. Sedinta a avut loc la ora 12:00, in cursul zilei de astazi. Klaus Iohannis, intalnire de gradul trei cu Orban Presedintele impreuna .

Cand spune Klaus Iohannis ca s-ar putea termina criza. Economia isi va reveni!

Klaus Iohannis a avut miercuri o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni pentru criza sanitara. Presedintele a vorbit despre amanarea ratelor pana la 9 luni, a indemnat insistent la statul in casa si, pozitiv, a vorbit si despre economia tarii. Cand spune Klaus Iohannis ca s-ar putea termina criza? Seful statului a avut miercuri o .

Traian Basescu, replica acida dupa anuntarea noilor masuri de carantina. Ce ii transmite lui Klaus Iohannis

Astazi, presedintele Romaniei a iesit din nou si a anuntat masuri si mai dure pentru populatie: de maine, nimeni de peste 65 de ani nu mai are voie sa iasa din casa si ca armata isi va intensifica actiunile pe strazi. Cum comenteaza Traian Basescu masurile drastice ale autoritatilor Unii au luat-o ca pe o .

Ce s-a observat in timpul discursului lui Klaus Iohannis. CTP a sesizat imediat acest detaliu

Gazetarul a observat pentru prima data lucruri noi la presedintele Romaniei. Dupa atatea discursuri tinute de acesta, cel de aseara a fost unul care i-a atras atentia. Ce parere are CTP despre Klaus Iohannis? Ce s-a observat in timpul discursului lui Klaus Iohannis Cristian Tudor Popescu, a observat mai multe lucruri la discursul tinut de .

Klaus Iohannis, mesaj pentru SRI, la implinirea a 30 de ani de la infiintare: in plina pandemie rolul dumneavoastra este esential

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii. Seful statuluia vorbit despre rolul important al resprezentantilor.

Mesajul presedintelui pentru managerii de spital. E o lupta contratimp cum n-am avut niciodata. Ce spune Iohannis despre situatia de la Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o videoconferinta cu managerii de spitale, premierul Ludovic Orban dar si mai multi ministri. in deschiderea interventiei, presedintele a precizat ca in Romania sunt medici dedicati 100% salvarii pacientilor, si a subliniat ca protejarea si dotarea cadrelor medicale este imperativa. De asemenea, seful Statului a comentat si despre situatia de la spitalul din Suceava.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre SRI. Ce se intampla in aceste zile

Aniversarea a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii a fost o ocazie pentru presedintele Klaus Iohannis sa reitereze ideea ca implicarea acestei institutii, in plina criza pandemica, este de un real folos factorilor de decizie. Iohannis catre SRI: Va revin responsabilitati sensibile Presedintele a insistat pe ideea ca, mai ales intr-o .

Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban. Ce anunta presedintele

La ora 14:00, presedintele Klaus Iohannis va avea o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus cu premierul Ludovic Orban, dar si mai multi ministri, este anuntul Administratiei Prezidentiale. Klaus Iohannis, noi masuri dupa dezbateri cu ministrii cabinetului Orban La aceasta sedinta va participa si ministrul de Interne, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )