Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis, despre scandalul din PSD: Schimba fetele, dar nu schimba naravul. Ramane un partid nedemocratic, nereformat (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre scandalul din PSD: Schimba fetele, dar nu schimba naravul. Ramane un partid nedemocratic, nereformat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca PSD nu s-a schimbat desi conducerea partidului a fost inlocuita dupa esecul inregistrat de Viorica Dancila la alegerile prezidentiale. intrebat, in. continuă pe B1

Iohannis, despre certurile din PSD: O totala harababura. PSD schimba fete dar nu schimba naravul. Lupta pentru baroni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara, la finalul sedintei CSAT, ca certurile de noaptea trecuta de la PSD arata o total harababura, ca partidul nu s-a schimbat cu nimic si ca nu a inteles nimic din aceste infrangeri electorale.

Iohannis, despre schimbarea conducerii PSD: Unii baroni au luat locul altora. PSD nu s-a schimbat aseara, sa nu cumva sa avem o impresie gresita

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, inlocuirea conducerii PSD, el spunand ca acest partid nu s-a schimbat, de fapt, aseara si ca unii baroni au luat locul altora. Ramane un partid nedemocratic, nereformat, care nu doreste sa se implice pentru romani, ci pentru proprii baroni locali, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis, despre ultima carte citita. Sunt convins ca oamenii vor redescoperi cititul. Nu poate fi inlocuit prin alte medii

Klaus Iohannis a facut o vizita la targul de carte din Bucuresti, unde a vorbit despre ultima carte citita. Presedintele s-a aratat increzator si optimist ca oamenii vor redescoperi cititul care, din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Jumatate din voturile lui Klaus Iohannis au venit din Diaspora, Bucuresti si 5 judete

Klaus Iohannis a fost reales, duminica, presedinte al Romaniei, dupa ce a obtinut 66,06% din voturile valabil exprimate, dupa centralizarea a 99,89% din sectii. Jumatate din voturile lui Iohannis au venit din.

Cristian Tudor Popescu, despre situatia din PSD: Executarea in 48 ore da impresia de nesiguranta

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat rezultatele alegerilor prezidentiale 2019 si viitorul pe care il are PSD, ca urmare a infrangerii. Este posibil sa fi existat o negociere in care sa i se ofere .

Klaus Iohannis, referitor la demisiile din PSD: Ramane un partid nedemocratic. Schimba fetele, dar nu si naravul!

Klaus Iohannis a spus, in ceea ce priveste demisiaVioricaiDancila de la sedia Partidului Social Democrat, ca acest lucrunu schimba nimic si ca PSD ramane un partid.

Rezultate partiale in Salaj. Victorie categorica pentru Klaus Iohannis. Cate voturi a primit candidatul PSD

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile in judetul Salaj, potrivit rezultatelor partiale publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente.

Alegeri prezidentiale 2019 in Maramures: Klaus Iohannis se impune decisiv in fieful PSD

Biroul Electoral Central prezinta rezultatele partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei programat duminica, 24 noiembrie. La nivelul judetului Maramures 193. 015 de alegatori din cei 424. 914 inscrisi pe listele permanente au iesit la urne.

Klaus Iohannis da asigurari romanilor din Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca drepturile romanilor din Marea Britanie vor fi protejate in .

Dan Barna: il felicit pe Klaus Iohannis, ii felicit pe romanii de acasa si din Diaspora. Victoria de astazi este sfarsitul regimului Dragnea

Liderul USR Dan Barna l-a felicitat, duminica, pe Klaus Iohannis pentru scorul obtinut in turul doi al alegerilor prezidentiale. Barna a salutat mobilizarea la urne a romanilor din tara si din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )