Libnet.ro
UNICEF

11:45

Klaus Iohannis, despre ultima carte citita. Sunt convins ca oamenii vor redescoperi cititul. Nu poate fi inlocuit prin alte medii

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre ultima carte citita. Sunt convins ca oamenii vor redescoperi cititul. Nu poate fi inlocuit prin alte medii

Klaus Iohannis a facut o vizita la targul de carte din Bucuresti, unde a vorbit despre ultima carte citita. Presedintele s-a aratat increzator si optimist ca oamenii vor redescoperi cititul care, din. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre soarta lui Raed Arafat: Astept sa primesc saptamana viitoare un raspuns lamuritor. Voi insista

Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galati, ca urmeaza sa primeasca din partea Guvernului, saptamana viitoare, o situatie lamuritoare in cazul lui Raed Arafat. Am solicitat o solutie de la Guvern si aste.

Klaus Iohannis, dupa intrevederea cu liderii PNL: Sunt perspective unei prezente mai mari decat in primul tur

Klaus Iohannis a mers, duminica, dupace a votat, la sediul PNL. Dupa circa jumatate de ora de discuii cu liderii liberali, Iohannis a parasit sediul din Modrogan. Sunt perspectivele unei prezente.

Klaus Iohannis, anunt despre eliminarea vizelor pentru SUA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca sunt sperante pentru eliminarea vizelor pentru Statele Unite ale Americii pentru cetatenii romani. Vizele pentru America sunt o chestiune pe care o tratam cu.

Ultima carte care l-a impresionat pe Iohannis: Un barbat pe nume Ove, povestea unui batran morocanos si mizantrop care redescopera toleranta

Klaus Iohannis a vizitat, duminica, Targul de Carte Gaudeamus, declarand ca este convins, in continuare, ca vorba populara Ai carte, ai parte ramane valabila si ca oamenii vor redescoperi cititul. Presedintele a precizat ca ultima carte care l-a impresionat a fost romanul Un barbat pe nume Ove, de autorul suedez Fredrick Backman. Romanul a fost bestseller New York Times in 2017 si reda povestea induiosatoare a unui batran morocanos si mizantrop ce redescopera toleranta si umanitatea.

Care este ultima carte pe care a citit-o Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a mers, duminica dupa-amiaza, la targul de carte Gaudeamus, organizat la Romexpo, unde a vorbit despreconsumul scazut de carte.

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

Constitutia Romaniei: Klaus Iohannis nu mai are dreptul la al treilea mandat. Aceasta este ultima data cand a mai putut fi ales

Klaus Iohannis a obtinut un nou mandat la Palatul Cotroceni in urma votului din data de 24 noiembrie. Acesta va sta in fruntea tarii pentru inca cinci ani, dar nu va mai putea candida din nou la sfarsitul anului 2024. Consitutia Romaniei prevede ca presedintele nu poate avea mai mult de doua mandate. Constitutia Romaniei: .

Ultima zi de campanie Dupa ce il acuza de dispret, Dancila il invita, din nou, la confruntare pe Klaus Iohannis Iohannis: Miza e clara. Ori eu, ori PSD Raspunsul echipei de campanie a presedintelui - UPDATE

In ultima zi de campanie electorala inaintea celui de-al doilea tur de scrutin, candidatul PSD Viorica Dancila il invita, din nou, pe presedintele Klaus Iohannis la o confruntare, la Palatul Parlamentului, sustinand ca echipa ei incearca sa ia legatura cu staff-ul contracandidatului. Seful statului a precizat, in repetate randuri, ca refuza orice dezbatere cu liderul unui partid care a guvernat impotriva romanilor.

ULTIMA ORA! Klaus Iohannis, DECRETE semnate inaintea alegerilor prezidentiale de duminica

Pre;edintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, in ultima zi a campaniei electorale, mai multe decrete. - Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 32019 privind.

Klaus Iohannis, un nou clip in ultima zi a campaniei electorale: Miza e clara: ori eu, ori PSD (VIDEO)

Klaus Iohannis, actualul sef al statului care candideaza pentru un nou mandat,a lansat un nou spot electoral in ultima zi de campanie electorala. Hai la VOT! Miza e clara: Ori eu, ori PSD.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )