Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis, dupa intrevederea cu liderii PNL: Sunt perspective unei prezente mai mari decat in primul tur

B1 B1,
Klaus Iohannis, dupa intrevederea cu liderii PNL: Sunt perspective unei prezente mai mari decat in primul tur

Klaus Iohannis a mers, duminica, dupace a votat, la sediul PNL. Dupa circa jumatate de ora de discuii cu liderii liberali, Iohannis a parasit sediul din Modrogan. Sunt perspectivele unei prezente. continuă pe B1

Sediul PNL, reactie Klaus Iohannis, dupa inchiderea urnelor: Romania moderna a castigat

Romanii au fost chemati, duminica, la vot pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani. Klaus Iohannis a facut primele declaratii, la sediul PNL, dupa aflarea rezultatelor exit-poll. Presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut discursul la sediul PNL, imediat dupa ce televiziunile au venit cu primele rezultate exit-poll. Sondajele realizate la iesirea de la urne si .

Klaus Iohannis, despre ultima carte citita. Sunt convins ca oamenii vor redescoperi cititul. Nu poate fi inlocuit prin alte medii

Klaus Iohannis a facut o vizita la targul de carte din Bucuresti, unde a vorbit despre ultima carte citita. Presedintele s-a aratat increzator si optimist ca oamenii vor redescoperi cititul care, din.

VIDEO Klaus Iohannis, dupa rezultatele exit-poll: Romania a castigat Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis, creditat de exit-poll-uri cu peste 66% din voturi la turul doi al prezidentialelor, a salutat duminica seara cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD, victorie a Romaniei normale in care insa vor trebui sa-si gaseasca locul alegatorii PNL, USR-PLUS, UDMR dar si cei ai PSD.

Klaus Iohannis, anunt despre eliminarea vizelor pentru SUA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca sunt sperante pentru eliminarea vizelor pentru Statele Unite ale Americii pentru cetatenii romani. Vizele pentru America sunt o chestiune pe care o tratam cu.

Sediul PNL: Ce au cumparat deja oamenii lui Klaus Iohannis. Se pregatesc de victorie

Oamenii lui Klaus Iohannis sunt siguri de victoria candidatului PNL la alegerile prezidentiale si se pregatesc sa sarbatoreasca. in curtea in care partidul isi are sediul a fost amplasata deja o scena pentru discursul presedintelui de la ora 21:00, cand sectiile de votare vor fi inchise si vor fi anuntate primele rezultate exit-poll. Sediul PNL: .

Explozie de bucurie la sediul PNL, dupa victoria lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Rezultatele exit-poll care au anuntat o victorie detasata a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale au fost intampinate de o explozie de bucurie la sediul PNL. La final, Iohannis a tinut sa le.

L-a sunat sau nu Viorica Dancila pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita? Ce s-a intamplat dupa discursuri

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale 2019 cu un scor zdrobitor. Candidatul PNL a obtinut 62,21% din voturile romanilor, dupa procesarea a 70% din voturile exprimate 15. 131 sectii de vot din 18. La sediul PSD a fost o atmosfera trista, atat inainte, cat si dupa discursul Vioricai Dancila. intrebat daca Dancila l-a sunat pe Iohannis .

Ce raspuns a primit Viorica Dancila, dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reactie ironica

Episod pilot, dubla doi. Viorica Dancila l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis, pentru a-si infrunta perspectivele. Reactie ironica din partea senatoarei PNL Alina Gorghiu. Ce raspuns a primit Viorica Dancila dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis? De te-ndeamna, de te cheama Tu ramai la toate rece .

Un primar de la PSD a anuntat ca-l sustine pe Klaus Iohannis: Sunt catolic de origine germana

Primarul PSD al comunei Paltinoasa, din judetul Suceava, Eduard Wendling, a scris pe contul sau de Facebook ca-l sustine pe candidatul PNL la prezidenatiale, Klaus Iohannis. Alesul local i-a indemnat pe locuitorii comunei pe care o administreaza sa-i urmeze exemplul.

Cine l-a votat pe Klaus Iohannis si cum arata profilul votantului pentru Viorica Dancila. Cei cu studii superioare nu au avut dubii

Klaus Iohannis a obtinut o victorie zdrobitoare in fata candidatei PSD, Viorica Dancila. Electoratul PNL nu s-a dezis nici de aceasta data si a votat masiv pentru Iohannis sau impotriva lui Dancila. Klaus Iohannis a reusit sa o invinga categoric pe Viorica Dancila in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Rezultatele partiale, dupa numararea a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )