Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Politicienii care blocheaza actul de justitie nu se vor bucura niciodata de respectul si increderea cetatenilor

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre votul senatorilor in cazul lui Gabriel Oprea: Politicienii care blocheaza actul de justitie nu se vor bucura niciodata de respectul si increderea cetatenilor

Presedintele Klaus Iohannis este profund dezamagit de votul din Senat in cazul lui Gabriel Oprea, considerand ca vinovatia sau nevinovatia unui om nu este stabilita de un vot in plen, a. continuă pe B1

Presedintele Iohannis, profund dezamagit dupa ce Oprea a scapat de urmarirea penala

Presedintele Klaus Iohannis este profund dezamagit de respingerea cererii DNA de urmarire penala a lui Oprea in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, precizand ca senatorii nu au.

Reactia mamei politistului Bogdan Gigina, dupa votul senatorilor in cazul urmaririi penale a lui Gabriel Oprea

Senatorii au votat luni impotriva cererii DNA privind urmarirea penala a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpa. S-au inregistrat 45 de voturi pentru si 73.

Reactia presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Gabriel Oprea a scapat de urmarirea penala: intr-un stat de drept nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Seful statului, Klaus Iohannis, este profund dezamagit de votul dat, luni, de senatori, care au respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) privind incuviintarea urmaririi penale a fostului vicepremier Gabriel Oprea, in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina .

Klaus Iohannis: Nu se discuta despre o armata europeana

La finalul reuniunii informale a Consiliului European, presedintele Klaus Iohannis a precizat ca discutiile din ultimele zile, care conturau ideea unei armate unice europene, nu incearca sa creeze o structura paralela cu NATO. De fapt, spune seful.

Klaus Iohannis, la finalul summitului de la Bratislava: Nu s-a discutat despre o armata europeana si nici in viitorul apropiat nu se va intampla asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o scurta declaratie de presa la finalul summitului informal al Consiliului European de la Bratislava. Printre temele abordate de presedinte in fata jurnalistilor s-au.

Klaus Iohannis, la finalul summitului de la Bratislava: Nu s-a discutat despre o armata europeana si nici in viitorul apropiat nu se va intampla asa ceva (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut o scurta declaratie de presa la finalul summitului informal al Consiliului European de la Bratislava. Printre temele abordate de presedinte in fata jurnalistilor s-au.

Radu Banciu: Klaus Iohannis a reusit sa treaca un prag psihologic, a fost in 20 de vizite peste hotare, cheltuind peste 1 milion de euro (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre bilantul pe 8 luni a vizitelor externe facute de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a reusit sa.

Klaus Iohannis, la Bratislava: NATO este baza securitatii pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la finalul reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, ca Iohannis a amintit joi, intr-o declaratie la Palatul Cotroceni, ca, in.

Klaus Iohannis s-a fotografiat impreuna cu un grup de tineri pe Varful Negoiu

Presedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat alaturi de un grup de tineri pe Varful Negoiu din muntii Fagaras. Fotografia a fost postata duminica pe Facebook de Nicolae Pop, unul dintre tineri, fiind insotita de mesajul Am urcat pe munte cu acest grup de tineri. The President was with us.

Klaus Iohannis, din nou pe munte

Presedintele Klaus Iohannis s-a fotografiat alaturi de mai multi tineri pe Varful Negoiu din Muntii Fagaras, imaginea fiind postata pe Facebook de un clujean, alaturi de mesajul The president was with us Presedintele a fost cu noi n. r).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )