Libnet.ro
UNICEF

19:15

KLAUS IOHANNIS: Dezbaterea va incepe la ora 19:00

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Dezbaterea va incepe la ora 19:00

Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore. La dezbaterea electorala organizata de echipa de campanie a lui Iohannis, jurnalistii, analistii, politologii si comentatorii politici invitati vor putea adresa intre doua si patru intrebari. Potrivit anuntului facut sambata, la eveniment vor participa, in sala, studenti si jurnalisti care nu vor putea interveni in discutie. continuă pe Ziarul Bursa

REZULTATE ALEGERI 2019 EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate BEC. Iohannis sau Dancila? Dezbatere Klaus Iohannis LIVE marti, ora 19.00

Turul doi la alegeri prezidentiale 2019 va avea loc duminica, 24 noiembrie. Marti, 19 noiembrie, de la ora 19. 00, Scoala.

Astazi are loc dezbaterea dintre Klaus Iohannis si mai multi reprezentanti ai societatii civile. Cand va incepe si cum se va desfasura ea

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, incepand cu ora 19:00, la dezbaterea anuntata in urma cu o saptamana si la care sunt invitati jurnalisti, analisti, politologi si comentatori.

UPDATE Noi detalii despre dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis (surse)

La dezbaterea de marti anuntata de Klaus Iohannis, care va incepe la ora 19. 00, doar noua persoane, din randul politologilor, jurnalistilor si formatorilor de opinie, ii vor adresa intrebari sefului statului.

KLAUS IOHANNIS: Dezbaterea anuntata are loc marti in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I

Dezbaterea electorala cu jurnalisti, analisti si comentatori politici anuntata de presedintele Iohannis va avea loc marti, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, conform SNSPA, care precizeaza ca propunerea sa de a asigura un spatiu neutru pentru dezbaterea electorala inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Romania a fost agreata de echipa de campanie a lui Iohannis.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD ne-a aruncat in haos pentru a salva cativa penali! LIVE TEXT VIDEO

Antena3. ro va transmite live dezbaterea organizata de Klaus Iohannis la ora 19. 00,la Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti. Printre jurnalistii invitati la dialog cu Iohannis se va afla si.

Cine ii va pune intrebari lui Klaus Iohannis la dezbaterea organizata de SNSPA

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, are loc marti, incepand cu ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare. in timpul discutiilor, candidatul.

RARES BOGDAN: Dancila se face de ras daca vine la dezbaterea de marti a lui Klaus Iohannis

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, la RFI, ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20 si va fi organizata dupa model american, iar intre sase si noua invitati vor putea pune intrebari, probabil intre doua si patru intrebari de persoana.

KLAUS IOHANNIS: Romanii stiu ce am facut, cum am facut

ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: NATO este pentru noi garantia securitatii

ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )