Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cine ii va pune intrebari lui Klaus Iohannis la dezbaterea organizata de SNSPA

Antena3 Antena3,
Cine ii va pune intrebari lui Klaus Iohannis la dezbaterea organizata de SNSPA

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, are loc marti, incepand cu ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare. in timpul discutiilor, candidatul. continuă pe Antena3

UPDATE Noi detalii despre dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis (surse)

La dezbaterea de marti anuntata de Klaus Iohannis, care va incepe la ora 19. 00, doar noua persoane, din randul politologilor, jurnalistilor si formatorilor de opinie, ii vor adresa intrebari sefului statului.

KLAUS IOHANNIS: Dezbaterea va incepe la ora 19:00

Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore. La dezbaterea electorala organizata de echipa de campanie a lui Iohannis, jurnalistii, analistii, politologii si comentatorii politici invitati vor putea adresa intre doua si patru intrebari. Potrivit anuntului facut sambata, la eveniment vor participa, in sala, studenti si jurnalisti care nu vor putea interveni in discutie.

Fostul ministru al Muncii, noua intrebari pentru Klaus Iohannis: De ce ati indus frica in randul pensionarilor?

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a formulat noua intrebari pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis, in contextul dezbaterii electorale organizate de seful statului la BCU cu politologi, formatori de opinie s.

KLAUS IOHANNIS: Dezbaterea anuntata are loc marti in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I

Dezbaterea electorala cu jurnalisti, analisti si comentatori politici anuntata de presedintele Iohannis va avea loc marti, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, conform SNSPA, care precizeaza ca propunerea sa de a asigura un spatiu neutru pentru dezbaterea electorala inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Romania a fost agreata de echipa de campanie a lui Iohannis.

Controversa in presa legat de dezbaterea organizata de echipa lui Klaus Iohannis

Dezbaterea organizata marti seara, la Bucuresti, de echipa de campanie a lui Klaus Iohannis a ridicat semne de intrebare in media, dupa ce mai multe nume de jurnalisti au fost incluse pe lista celor agreati sa adreseze intrebari si pe lista celor invitati sa sa participe tacit la discutie.

Cine sunt jurnalistii care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis refuza o dezbatere cu prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila si va organi.

Klaus Iohannis: La dezbaterea de marti vom discuta pe toate temele care sunt de interes intr-o campanie prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a facut noi precizari despre dezbaterea care va fi organizata marti, 19 noiembrie, in perspectiva celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Candidatul PNL a declarat ca in.

RARES BOGDAN: Dancila se face de ras daca vine la dezbaterea de marti a lui Klaus Iohannis

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat, la RFI, ca dezbaterea de marti a presedintelui Klaus Iohannis va incepe la ora 19 sau 20 si va fi organizata dupa model american, iar intre sase si noua invitati vor putea pune intrebari, probabil intre doua si patru intrebari de persoana.

Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca Viorica Dancila nu va incerca sa vina la conferinta organizata marti de Klaus Iohannis la BCU, pentru ca in.

Marius Budai ii transmite lui Iohannis o serie de intrebari pentru dezbaterea organizata in lipsa Vioricai Dancila

Deputatul Marius Budai a transmis un mesaj pe Facebook, referitor la intentia lui Klaus Iohannis de a organiza o dezbatere in lipsa contracandidatului Viorica Dancila, prin care ii adreseaza presedintelui in functie o serie de intrebari la care, spune acesta, fiecare cetatean roman asteapta un raspuns de la actualul presedinte al Romaniei: .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )