Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis, din nou pe partie fara sotie. JurnalistulMirel Curea: intre ei sunt niste probleme foarte serioase

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, din nou pe partie fara sotie. JurnalistulMirel Curea: intre ei sunt niste probleme foarte serioase

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece weekendul la munte, pe partia din Paltinis. Din nou, seful statului a fost singur. Este pentru a treia oara, in aceasta luna, cand Iohannis se afiseaza in public. continuă pe Antena3

DNA RAMANE FARA PROCUROR-SEF Iohannis refuza din nou numirea Adinei Florea

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, ieri, o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, prin care ii trans-mite ca motivele pentru care a refuzat initial numirea procurorului Adina Florea in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie, nu au fost inca inlaturate.

Klaus Iohannis, moment jenant la plecarea de la ceremonia istorica

Klaus Iohannis a plecat dupa ceremonia istorica de joi seara fara sa-si ia ramas bun de la invitatii extrem de importanti prezenti la Ateneul Roman. Momentul a fost remarcat si comentat apoi in studioul .

Iohannis o refuza din nou pe Adina Florea la DNA

Klaus Iohannis i-a raspuns lui Tudorel Toader referitor la nominalizarea unui nou procuror-sef la DNA. Presedintele respinge din nou propunerea ministrului Justitiei in persoana Adinei Florea. Stire in.

Iohannis o refuza din nou pe Adina Florea la sefia DNA

Klaus Iohannis i-a raspuns lui Tudorel Toader referitor la nominalizarea unui nou procuror-sef la DNA. Presedintele respinge din nou propunerea ministrului Justitiei in persoana Adinei Florea. Stire in.

Ministrul Justitiei o propune din nou pe Adina Florea la sefia DNA, dupa doua refuzuri ale presedintelui Iohannis (Digi 24)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, o va propune si a treia oara pentru Adina Florea pentru functia de procuror-sef al DNA. Ea a fost refuzata pana acum de Klaus Iohannis pe motiv ca documentatia nu contine dovada ca Adina Florea nu a colaborat cu Securitatea.

Iohannis respinge din nou numirea Adinei Florea la sefia DNA

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ca raspuns la solicitarea de reevaluare a propunerii de numire in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie a Adinei Florea.

Iohannis respinge din nou propunerea ministrului Justitiei de numire a Adinei Florea la sefia DNA / Argumentele presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis respinge pentru a doua oara propunerea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de numire a procurorului Adina Florea la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Motivul invocat de seful statului este ca documentatia nu contine dovada ca Adina Florea nu a colaborat cu Securitatea.

Viorica Dancila insista si ii propune din nou pe Vasilescu si Draghici la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Premierul Viorica Dancila i-a transmis din nou joi presedintelui Klaus Iohannis nominalizarile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

KLAUS IOHANNIS: Suntem bine pregatiti pentru o perioada dificila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi dupa intalnirea cu Jean Claude Juncker si comisarii europeni, ca Romania este pregatita pentru perioada dificila, dar interesanta care urmeaza, pe agenda discutiilor fiind marile dosare europene - printre care Brexit si bugetul multianual, dar si chesituni de politica generala.

Ilan Laufer, replica dura pentru Klaus Iohannis: indeplinesc toate prevederile legale ca safiu membru al Guvernului Romaniei

Ilan Laufer a transmis joi un mesaj, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a trimis motivarea refuzului sau. Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila doua scrisori in care arata motivele pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )