Libnet.ro
UNICEF

06:45

Klaus Iohannis a discutat cu liderii UE despre protocoalele de testare si vaccinul Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis a discutat cu liderii UE despre protocoalele de testare si vaccinul Covid-19

Klaus Iohannis a discutat in cadrul reuniunii Consiliului European, despre problemele cu care se confrunta statele membre UE in gestionarea pandemiei de Covid-19. Presedintele a spus ca exista probleme in stabilirea unor protocoale comune de testare Covid-19 si recunoastere a acestora intre statele membre UE, pentru a facilita libera circulatie. De asemenea, seful statului a precizat ca trebuie luate masuri pentru evitarea eventualelor deficiente care ar putea aparea in lantul de aprovizionare cu un vaccin impotriva Covid-19, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu, scrisoare catre Klaus Iohannis si liderii partidelor politice: Am solicitat adoptarea de urgenta a unui Pact pentru Sanatate

Presedintele PSD Marcel Ciolacu anunta, miercuri, ca a transmis o scrisoare catre presedintele Klaus Iohannis si presedintii tuturor partidelor politice prin care solicita semnarea unui pact comun pentru.

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare catre Klaus Iohannis si liderii partidelor de a adopta de urgenta un Pact pentru Sanatate

Marcel Ciolacu a anuntat ca a transmis miercuri sefului statului si celorlalti lideri ai partidelor parlamentare solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sanatate. Liderul PSD precizeaza ca este nevoie de o actiune unitata pentru viata si siguranta romanilor si indeamna ceilalti presedinti ai formatiunilor parlamentare sa renunte la conflict si vrajba.

Klaus Iohannis, reactie de ultima ora. Ce noi masuri ia in Romania

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora cu noi masuri care se iau in Romania. Klaus Iohannis a chemat medici si specialisti la Cotroceni, pentru a lua in discutie situatia echipamentelor medicale si modul de intretinere a acestora in spitale, in aceasta perioada. Klaus Iohannis a convocate expertii in sanatate la Cotroceni. Ce au discutat Presedintele .

Klaus Iohannis si partenerii sai de antrenament, care vorbesc ce citesc

Marti, l-au tradat secundele de tacere, gesticulatia mainilor, apoi observatia obraznica era vorba de o intrebare. Dan Tapalaga l-a pus in dificultate si l-a enervat pe Klaus Iohannis, la fel Alina Manolache si Sebastian Zachmann, ceea ce liderii opozitiei nu au fost capabili sa faca in 2020.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

CTP s-a dezlantuit la adresa lui Nelu Tataru. Ce a putut spune si despre Klaus Iohannis

Romania zilelor noastre traieste intr-un paradox. Sistemul medical sufera, mai ales acum in aceasta perioada, iar politicienii PNL si PSD se acuza unii pe altii. Dar romanii sufera, in timp ce acestia fac jocuri politice, mai nou pe fata. Guvernul PNL daca ar face acum un bilant real, ar iesi in pierdere. Paradoxul zilelor noastre .

Klaus Iohannis, despre decesul lui Ionut Anghel: imi pare rau pentru acest tanar. Este nevoie de o reforma profunda a sistemului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni, despre cazul lui IonutAnghel, tanarul de 33 de ani care astepta de 2 ani untransplantde plamani.

Klaus Iohannis, despre tragedia de la Piatra Neamt: Sistemul de sanatate trebuie regandit din temelii. Este meritul medicilor ca salveaza vieti in ciuda tuturor dificultatilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, in conferinta de presade la Palatul Cotroceni, despre tragedia de la Piatra Neamt, unde 10 pacienti cu COVID-19 au murit in incendiul care a cuprins un salon al.

Klaus Iohannis, despre evolutia pandemiei: Avem motive pentru un optimism moderat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri ca evolutia datelor in ceea ce priveste pandemia de coronavirus ofera motive pentru un optimism moderat.

Ion Cristoiu: Am trait s-o vad si pe asta: Neamtul Klaus Iohannis stie sa minta. Mai bine chiar decat romanii

Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis a mintit in cateva randuri in timpul conferintei de presa de la Cotroceni. Klaus Iohannis a fost votat de doua ori si pentru ca e neamt. Despre nemti se spune ca nu sunt capabili sa minta. Ei uite ca si nemtii mint. Si nu oricum, ci de ingheata apele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )