Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis, reactie de ultima ora. Ce noi masuri ia in Romania

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis, reactie de ultima ora. Ce noi masuri ia in Romania

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora cu noi masuri care se iau in Romania. Klaus Iohannis a chemat medici si specialisti la Cotroceni, pentru a lua in discutie situatia echipamentelor medicale si modul de intretinere a acestora in spitale, in aceasta perioada. Klaus Iohannis a convocate expertii in sanatate la Cotroceni. Ce au discutat Presedintele . continuă pe Playtech

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va depasi aceasta criza sanitara si sunt optimist pentru ca deja incepem sa vedem efectele masurilor luate

Romania va depasi aceasta criza sanitara si efectele masurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus incep deja sa se vada, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut insa apel la respectarea in continuare a regulilor stabilite de autoritati. in situatia actuala, marile petreceri de revelion sau organizarea de targuri de Craciun, spre exemplu, sunt imposibile si inoportune, dar Craciunul vine si asa, a comentat seful statului.

VIDEO Klaus Iohannis: Am decis sa reconstruim tot sistemul medical din temelii. Va fi un efort de lunga durata care nu mai poate fi anulat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul intalnirii cu specialistii din Sanatate, ca a identificat mai multe solutii concrete privind modernizarea sistemelor de electricitate si de gaze din spitale si a promis ca, dupa parlamentare, va porni alaturi de guvern reconstruirea din temelii a sistemului medical.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 17, in direct pe B1 TV. Seful statului a avut o noua intalnire cu premierul Ludovic Orban, alti membri ai Guvernului si specialisti din sectorul sanitar

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, miercuri, ora 17, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la .

Presedintele Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 18, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o conferinta de presa, marti, ora 18, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului va raspunde la intrebarile presei in ziua in care au fost an.

Klaus Iohannis, noua reactie dupa tragedia din Neamt: Acest incident ne arata de ce este necesara o reforma a sistemului de sanatate din Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut noi declaratii dupa incendiul de la ATI Piatra-Neamt, in care au murit 10 oameni. Seful statului a subliniat ca e mai necesara ca oricand reformarea sistemului de sanatate.

VIDEO Klaus Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

Presedintele Klaus Iohannis a promis miercuri o reconstruire din temelii a sistemului sanitar din Romania, un efort de lunga durata care va demara imediat dupa constituirea unei noi majoritati in Parlament, dupa alegerile din 6 decembrie.

Klaus Iohannis: Trebuie sa reparam legislatia din domeniul justitiei. Cat a fost la guvernare, PSD n-a facut altceva decat sa incerce sa puna cizma pe gatul justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in conferinta de presa de marti, de la Palatul Cotroceni, despre legislatia din domeniul justitiei, precizand ca trebuie sa se intervina cu masuri ferme pentru a se.

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat .

Klaus Iohannis, despre organizarea targurilor de Craciun:Imposibila si inoportuna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca targurile de Craciun nu se pot organiza anul acesta:Dupa parerea mea, organizarea unui targ de Craciun in plina pandemie, cand avem totusi inca aproape 10. 000 de cazuri noi in fiecare zi, mi se pare imposibila si inoportuna.

Klaus Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa

Presedintele Klaus Iohannis sustine la aceasta ora, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, dupa sedinta de evaluare si prezentare a masurilor anti-Covid la care au participat premierul, ministrii Apararii, al Sanatatii, seful DSU, dar si Alexandru Rafila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )