Libnet.ro
UNICEF

06:00

Klaus Iohannis a discutat separat cu cei doi fosti detinuti politici. Cei doi i-au sugerat presedintelui doua intrebari pentru referendum

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a discutat separat cu cei doi fosti detinuti politici. Cei doi i-au sugerat presedintelui doua intrebari pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis discuta vineri separat cu cei doi fosti detinuti politic Marin Iancu si Ioan Muntean care au facut parte din delegatia PSD la consultarile de la Palatul Cotroceni. PSD a trim. continuă pe Antena3

Surpriza lui Dragnea pentru Iohannis. PSD trimite la Cotroceni doi fosti detinuti politic care au fost inchisi la Aiud. Si Nicolicea face parte din delegatie

Delegatia PSD la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, programate vineri, de la ora 11:00, este formata din vicepresedintele Camerei Deputatilor Eugen Nicolicea si din doi fosti detinuti politic care au fost inchisi la Penitenciarul Aiud.

UPDATE PSD a trimis la consultarile cu Iohannis pe tema justitiei doi fosti detinuti politici la Penitenciarul Aiud care se declara victime ale procurorului general / Iohannis: Ma bucur ca v-au trimis pe dvs.

PSD i-a a trimis la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pe tema referendumului pe justitie pe Eugen Nicolicea, Marin Iancu si Ioan Muntean. Ultimii doi au fost disidenti anticomunisti la inchisoarea de la Aiud si l-au acuzat pe actualul procuror general ca ar fi refuzat sa ii elibereze conditionat. Liviu Dragnea a refuzat sa mearga la Cotroceni, iar joi seara anunta misterios, la Antena 3, ca oamenii de la partid care vor merge la Cotroceni vor fi o surpriza placuta pentru Iohannis. 02 Klaus Iohannis i-a primit pe cei trei delegati trimisi de PSD la consultari.

Klaus Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de necazul acestor doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul la Justitie este o incercare jalnica. Mi-am facut timp si i-am ascultat pe cei doi

Klaus Iohannis a vorbit, la finalul consultarilor de la Cotroceni, despre discutiile cu delegatia PSD. Iata principalele sale declaratii: Am avut o discutie pe Justitie, pe modificarile legilor.

Klaus Iohannis: Ma bucur ca PSD v-a trimis pe dumneavoastra

Ioan Muntean si Marin Iancu sunt cei doi fosti detinuti politici care fac partedin delagatia Partidului Social Democrat, vineri, la intalnirea de la Cotroceni cu presedintele Klaus.

Klaus Iohannis: incercarea PSD de a se folosi de necazul celor doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul asupra justitiei este de-a dreptul jalnica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat, vineri, pe cei de la PSD ca au incercat sa se foloseasca de necazul a doi fosti detinuti politici pentru a-si legitima asaltul asupra justitiei. Este o.

PSD trimite la Cotroceni doi fosti detinuti politici la Penitenciarul Aiud care se declara victime ale procurorului general: Eroi incarcerati in iadul condus de Augustin Lazar

PSD a anuntat vineri dimineata ca la consultarile de la Cotroceni vor merge Eugen Nicolicea, Marin Iancu si Ioan Muntean. Ultimii doi au fost disidenti anticomunisti la inchisoarea de la Aiud si l-au acuzat pe actualul procuror general ca ar fi refuzat sa ii elibereze conditionat. Liviu Dragnea a refuzat sa mearga la Cotroceni, iar joi seara anunta misterios, la Antena 3, ca oamenii de la partid care vor merge la Cotroceni vor fi o surpriza placuta pentru Iohannis.

UPDATE Ce i-au cerut lui Iohannis cei doi detinuti politici de la Aiud trimisi de PSD la consultarile de la Cotroceni

Cei doi detinuti inchisi in perioada comunista in Penitenciarul Aiud si pe care PSD i-a trimis, alaturi de deputatul Eugen Nicolicea, la consultarile cu Klaus Iohannis pe tema justitiei, au spus, la finalul discutiilor, ca i-au cerut presedintelui sa semneze decretul de revocare din functie a lui Augustin Lazar. Ioan Muntean si Marin Iancu se declara victime ale procurorului general, sustinand ca acesta ar fi refuzat sa ii elibereze conditionat din inchisoarea de la Aiud. Nicolicea a sustinut ca cei doi fosti detinuti politici i-au sugerat presedintelui, pentru referendum, doua intrebari despre tolerarea in functii de conducere a unor fosti tortionari.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu Opozitia: Toti cei care au participat isi doresc referendum. Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca

Toate partidele de Opozitie sustin referendumul pe Justitie propus de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca. Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie indepenenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului, a mai spus Iohannis.

PSD a trimis la Cotroceni doi detinuti politic inchisi la Aiud. Unul dintre disidenti e infractor de drept comun. Iohannis: Ma bucur ca v-au trimis

Delegatia PSD la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, programate vineri, de la ora 11:00, este formata din vicepresedintele Camerei Deputatilor Eugen Nicolicea si din doi fosti detinuti politic care au fost inchisi la Penitenciarul Aiud. Unul dintre cei doi disidenti este insa Ioan Muntean, un infractor de drept comun recidivist, care a in anii 80 a atacat un granicer si i-a luat pistolul mitraliera si munitia, potrvit G4Media.

RALUCA TURCAN: Dragnea sa nu se ascunda in spatele unor fosti detinuti politici

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a scris, astazi, pe Facebook, dupa ce PSD a trimis doi fosti detinuti politici la consultarile de la Cotroceni, ca este un spectacol grotesc si i-a cerut lui Liviu Dragnea sa nu se ascunda in spatele acestor oameni pentru care nu a facut nimic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )