Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis, discutii la Cotroceni cu Ludovic Orban si Florin Citu despre rectificarea bugetara

B1 B1,
Klaus Iohannis, discutii la Cotroceni cu Ludovic Orban si Florin Citu despre rectificarea bugetara

Presedintele Klaus Iohannis va discuta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, pe tema rectificarii bugetare. Sedinta va incepe de la ora 16. 00, a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, discutii la Cotroceni cu Ludovic Orban si Florin Citu despre rectificarea bugetara. Presedintele sustine declaratii de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va discuta miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, pe tema rectificarii bugetare. Sedinta va incepe de la ora 16. 00, a.

Klaus Iohannis, sedinta cu premierul si ministrul Finantelor, pe tema rectificarii bugetare

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, o sedinta cu premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, pe tema rectificarii bugetare.

Presedintele Klaus Iohannis: Daca vom avea motiune si cabinetul Orban e demis, cu certitudine nu vom avea guvern PSD

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa miercuri, incepand cu ora 18, la Palatul Cotroceni din Capitala, la capatul intrevederii pe care a avut-o cu premierul Ludovic Orban si.

Presedintele Klaus Iohannis: Daca vom avea motiune si cabinetul Orban e demis, cu certitudine nu vom avea guvern PSD (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni din Capitala, in care a abordat mai multe subiecte de interes de pe agenda publica, precum situatia.

Pro Romania va vota motiunea de cenzura. Victor Ponta: ii dau dreptate lui Klaus Iohannis, si eu cred ca nu trebuie sa fie un guvern PSD. Ce va face UDMR? Jo napot kivanok, PNL (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a dat dreptate presedintelui Klaus Iohannis si a declarat ca nu trebuie sa fie instalat un guvern PSD in scenariul in care premierul Ludovic Orban si.

Klaus Iohannis: Lupta impotriva clanurilor este de durata!. Atac dur la adresa PSD

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, unde a spus ca la Ministerul Afacerilor Interne MAI), exista o preocupare reala, iar aceasta problema nu se poate rezolva peste noapte.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD face un joc populist ordinar. Sunt ahtiati dupa putere si sufera ca nu mai sunt conectati la resurse

Anuntul PSD privind depunerea unei motiuni de cenzura a primit la scurt timp o replica dura de la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat pe pesedisti ca fac un joc populist ordinar si sufera ca nu mai sunt conectati la resursele bugetare.

Schimbare totala la ANAF. Anuntul momentului facut de ministrul Florin Citu

Premiera absoluta la ANAF anuntata de Florin Citu. Acum trebuie doar sa vedeti ce faceti cu toate orele libere pe care le aveti in plus Anuntul momentului facut de Citu. Ce se schimba la ANAF Florin Citu, Ministrul Finantelor anunta in premiera absoluta identificarea vizuala online pentru inregistrarea in Spatiul Privat SPV). Acesta afirma ca .

FLORIN CITU: Jumatate din deficitul bugetar din 2020 reprezinta costul crizei economice

Jumatate din deficitul bugetar din 2020 reprezinta costul crizei economice, iar acest cost are doua componente, o crestere a cheltuielilor bugetare neprevazute, precum cheltuieli cu sanatatea, asistenta sociala si o reducere semnificativa a veniturilor bugetare fata de estimarea initiala, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu a facut anuntul cel mare. Suntem cei mai buni din Europa. Cum este posibil

Criza econimica a insemnat cheltuieli mai mari la buget pentru toate tarile, insa Romania a inregistrat cea mai mica crestere a deficitului bugetar fata de estimarea inittiala, conform ministrului Finantelor, Florin Citu. Florin Citu a facut anuntul cel mare Am promis o politica fiscala prudenta, responsabila si neinflationista pe termen lung. Am reusit pana acum.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )