Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Dragi romani, pe 6 decembrie indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva Voi lucra alaturi de viitorul guvern, pe care il vad constituit in jurul PNL, pentru a transforma Romania Normala in realitate

B1 B1,
Klaus Iohannis: Dragi romani, pe 6 decembrie indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva Voi lucra alaturi de viitorul guvern, pe care il vad constituit in jurul PNL, pentru a transforma Romania Normala in realitate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine ca tara noastra a fost puternic afectata ani la rand de coruptia si incompetenta guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, nu au investit in. continuă pe B1

KLAUS IOHANNIS: Pe 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca pe 6 decembrie, odata cu alegerile parlamentare, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie definitiva.

VIDEO Klaus Iohannis: La alegerile din 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat marti seara PSD ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a intrat complet nepregatita intr-o criza sanitara fara precedent si a afirmat ca, la alegerile din 6 decembrie, indepartarea PSD de la butoanele puterii poate sa fie, in sfarsit, definitiva.

VIDEO Klaus Iohannis, atac in rafala la PSD: Trebuie sa lansam definitiv in urma acest cosmar. Nicio reforma nu a scapat fara sa fie sabotata de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la adresa PSD, despre care spune ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a fost prinsa nepregatita de pandemia de COVID-19. Ne putem imagina catastrofa daca am fi ajuns cu o guvernare pesedista care a esuat lamentabil pe toate planurile, a afirmat Iohannis. Totodata, seful Statului a lansat ode pentru PNL, subliniind ca a fost singurul partid care si-a asumat guvernarea.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Klaus Iohannis, lege noua pentru bolnavi. 1,8 milioane de romani vor beneficia de asta

Veste buna in plina pandemie pentru bolnavii de diabet. Legea preventiei si depistarii precoce a diabetului a fost promulgata de presedinte. Astfel, 1,8 milioane de persoane care sufera de aceasta boala vulnerabila in fata infectiei cu COVID-19 vor avea mai multe sanse de izbanda pe campul de lupta. Avantajele oferite de noua lege a preventiei .

De cate ori a pronuntat Klaus Iohannis cuvantul PSD in declaratia sa de marti seara

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti seara o declaratie de presa in care si-a intensificat atacurile asupra PSD, partid pe care l-a mentionat de peste zece ori in doar cateva minute.

LUDOVIC ORBAN: Somam PSD sa inceteze atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis

PNL someaza PSD sa inceteze atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a declarat, astazi, liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Somam PSD-ul sa inceteze cu atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis si cu toate minciunile si calomniile (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a somat PSD sa inceteze cu atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis si sa renunte la minciuni si manipulari. El a mai precizat apoi ca, in ultimele doua saptamani de.

Firea, despre Klaus Iohannis: Se manifesta ca un presedinte disperat de partid care vede ca pierde teren

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe retelele de socializare dupa ce Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, la Cotroceni.

KLAUS IOHANNIS: Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara

Romania a intrat complet nepregatita in criza sanitara, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, afirmand ca PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )