Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Somam PSD-ul sa inceteze cu atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis si cu toate minciunile si calomniile (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Somam PSD-ul sa inceteze cu atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis si cu toate minciunile si calomniile (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a somat PSD sa inceteze cu atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis si sa renunte la minciuni si manipulari. El a mai precizat apoi ca, in ultimele doua saptamani de. continuă pe B1

Orban: Somam PSD sa inceteze atacurile mizerabile impotriva lui Iohannis, sa inceteze stilul de campanie bazat pe minciuna, calomnie, dezinformare

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a cerut Partidului Social Democrat sa inceteze atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis, dar si stilul de campanie bazat pe minciuna, calomnie si dezinformare.

LUDOVIC ORBAN: Somam PSD sa inceteze atacurile mizerabile impotriva presedintelui Klaus Iohannis

PNL someaza PSD sa inceteze atacurile la adresa presedintelui Klaus Iohannis, a declarat, astazi, liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban.

PNL someaza PSD sa opreasca atacurile mizerabile impotriva presedintelui iohannis

PNL someaza PSD sa opreasca atacurile mizerabile impotriva presedintelui iohannis, a declarat, lun.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape de 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul de sanatate va beneficia in urmatorii ani de o investitie de aproape 7,5 miliarde euro

Premierul Ludovic Orban a declarat ca in urmatorii ani sistemul de sanatate va beneficia de o alocare totala de aproape 7,5 miliarde de euro, bani proveniti din finantari europene.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim carantinarea Bucurestiului, dar exista o metodologie

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu se doreste carantinarea Capitalei, adaugand ca exista o metodologie pentru luarea unei astfel de decizii, pe baza practicilor la nivel mondial.

Ludovic Orban, anunt ferm: Vaccinarea anticoronavirus nu va fi obligatorie

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, la sediul PNL, ca vaccinarea anticoronavirus nu va fi obligatorie. Orban spune ca oamenii nu pot fi obligati sa se vaccineze, dar ca vom avea o campanie de informare cu privire la beneficiile aduse de vaccin.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE RECOMANDAREA OMS PRIVIND REDESCHIDEREA SCOLILOR: Obiectivul nostru e sa reducem numarul de infectari zilnice

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Suceava, ca obiectivul Guvernului este reducerea numarului de infectari zilnice cu SARS-CoV-2, ca reactie la recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind redeschiderea scolilor in pandemie.

LUDOVIC ORBAN: Refacerea invatamantului profesional si tehnologic reprezinta una dintre prioritatile noastre in domeniul educatiei

Premierul Ludovic Orban sustine necesitatea dezvoltarii invatamantului profesional si tehnologic din Romania pentru a putea asigura forta de munca pentru companiile de stat sau private.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )