Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis: Dragi romani, va indemn sa fim mereu mandri de Drapelul National si de istoria pe care o poarta

B1 B1,
Klaus Iohannis: Dragi romani, va indemn sa fim mereu mandri de Drapelul National si de istoria pe care o poarta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului National, in care afirma ca drapelul este simbolul identitatii si al unitatii nationale a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre inundatiile care afecteaza Romania: Trebuie sa fim mult mai bine pregatiti in a gestiona aceste fenomene extreme. Este imperativa o schimbare rapida de abordare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o declaratie de presa cu privire la situatia grava provocata in mai multe zone ale tarii de inundatiile din ultimele zile. Seful statului le-a transmis celor.

Putini romani stiu! Cati bani a castigat Klaus Iohannis de pe urma cartilor publicate

Klaus Iohannis este un scriitor foarte apreciat de romani, daca este sa ne luam dupa vanzarile inregistrate pentru cele trei carti lansate de seful statului pana in prezent.

KLAUS IOHANNIS: Inundatiile care au afectat tara sunt consecinta schimbarilor climatice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj in contextul inundatiilor grave din ultimele zile. Presedintele a vorbit despre necesitatea unor proiecte pe termen lung care sa reduca efectul schimbarilor climatice si care sa ii protejeze pe romani in fata inundatiilor, conform Digi24. ro.

KLAUS IOHANNIS: Digurile nu sunt suficiente pentru stoparea inundatiilor

Inundatiile provocate de fenomenele meteo extreme din aceasta luna, care s-au soldat cu pierderi de vieti omenesti, sunt consecinta amplificarii schimbarilor climatice si a ignorarii timp de ani de zile a acestor pericole, a afirmat, ieri, presedintele Klaus Iohannis cu prilejul unei declaratii de presa.

Klaus Iohannis a semnat chiar acum decretul. Ce se va intampla cu aceste masini si proprietarii lor

Un proiect de lege pornit in decembrie 2019 a ajuns acum la Klaus Iohannis, dupa ce-a fost votat de Parlament. Presedintele a promulgat legea si vizeaza direct masinile parasite in spatiul.

Adrian Nastase, ironii la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban. Au uitat de ziua lui!

Fostul premier Adrian Nastase a transmis o serie de ironii la adresa lui Klaus Iohannis si Ludovic Orban, care au omis sa il felicite de ziua sa de nastere. A facut-o in schimb premierul Ungariei, Viktor Orban, care i-a trimis si o selectie de vinuri.

Klaus Iohannis a semnat LEGEA. Cu cat se prelungesc mandatele alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul cu privire la prelungirea mandatelor alesilor locali. Potrivit decretului prezidential, primarii, presedintii de Consiliu Judetean, consilierii locali si judeteni vor ramane in functie pana la 1 noiembrie. Data alegerilor din 2020 va fi stabilita ulterior, cand contextul epidemiologic o va permite.

Klaus Iohannis a contestat la CCR legea care scoate educatia sexuala din scoli

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea votata de Parlament care scoate educatia sexuala din scoli. Seful statului spune ca, prin modul in care a fost adoptata, precum si.

Klaus Iohannis a contestat la CCR legea prin care Educatia sexuala, transformata in sanitara, poate fi predata doar cu acordul parintilor

Presedintele Klaus Iohannis a contestat miercuri la Curtea Constitutionala legea adoptata de Parlament prin care educatia sexuala va putea fi predata copiilor in scoli doar daca parintele sau tutorele isi da acordul scris pentru acest lucru. De asemenea, actul normativ schimba expresia de educatie sexuala in educatie sanitara.

Klaus Iohannis, mesaj dupa inundatiile grave din Romania: Ceea ce vedem acum este consecinta schimbarilor climatice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj in contextul inundatiilor grave din ultimele zile . Presedintele a vorbit despre necesitatea unor proiecte pe termen lung care sa reduca efectul schimbarilor climatice si care sa ii protejeze pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )