Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis: Dragi romani, va rog, mergeti la vot!

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Dragi romani, va rog, mergeti la vot!

Klaus Iohannis a facut un apel la romani sa mearga duminica sa voteze pentru alegerea parlamentarilo. continuă pe România Liberă

VIDEO. Klaus Iohannis, catre romani: Va indemn sa veniti in numar cat mai mare la urne

Presedintele Klaus Iohannis a facut, vineri, un apel privind prezenta la vot, aratand ca votul este .

Klaus Iohannis: Avem sansa istorica de a alege un Parlament mai bun. Dragi romani, va rog, mergeti la vot! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile parlamentare, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la sectia de votare la ora 9. La iesirea de la vot, Klaus Iohannis a.

Greseala fatala facuta de Klaus Iohannis inainte de alegeri. Ce se intampla acum cu PNL

Klaus Iohannis a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Ce se intampla acum cu PNL, vedeti in articolul de mai jos. Ce a gresit Klaus Iohannis inainte de alegerile Parlamentare. A schimbat soarta PNL in sondaje Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Dupa o .

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

Klaus Iohannis, nou mesaj de sustinere pentru PNL:Mergeti la vot ca sa nu patim ca in decembrie 2016, cand a castigat PSD si a urmat cosmarul

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat in interventia sa de joi seara ca romanii trebuie sa iasa la vot duminica pentru a nu castiga PSD alegerile si sa se intample ca in 2016, cand social-democratii au preluat guvernare pentru trei ani.

Klaus Iohannis: Alegerile nu se castiga in sondaje, alegerile se castiga la urne!

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut declaratii de presa la iesirea de la urne, unde si-a exercitat dreptul de vot.

Klaus Iohannis a votat. S-a abtinut: n-a mai facut campanie pentru PNL si in ziua votului

Presedintele Klaus Iohannis a votat in Bucuresti. Seful statului i-a andmenat pe romani sa mearga la urne pentru a alege un Parlament mai bun.

Klaus Iohannis: E extraordinar ca avem, in Romania, mii si mii de voluntari care se implica in foarte multe activitati. Tot despre implicare vorbim si maine, cand suntem chemati sa ne implicam cu totii, prin vot, pentru viitorul Romaniei (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit sambata cu voluntarii SMURD si studenti medicinisti voluntari, la Detasamentul de Pompieri Mihai Voda, Bucuresti. Este un lucru extraordinar ca.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )